Fudbal

Partizan nije uspeo, da li će Zvezda: Tokman Nguen je na popustu

Autor mondo.rs

Nekadašnji mladi reprezentativac Norveške predstavljen je kao potencijalno pojačanje crveno-belih, koji međutim ne žele da naprave grešku u koracima.

Prvo odlasci, pa pojačanja.

Međutim - u međuvremenu, sportski menadžment Crvene zvezde moraće da odluči o ponudi koja je stigla u klub, a tiče se angažovanja nekadašnjeg mladog reprezentativca Norveške.

Krilni napadač Tokmak Nguen ponuđen je šampionu Srbije, piše "Mozzart sport", nakon što pre godinu dana nije realizovan njegov transfer u Partizan zbog, kako se navodi u tekstu, "teške finansijske situacije u Humskoj".


"Stromgotset je insistirao na obeštećenju od 400.000 evra, što je na kraju ispunio mađarski šampion Ferencvaroš", navodi sportski portal.

S obzirom na to da se radi o igraču koji se najbolje snalazi na levom krilu, a tu će novi trener Dejan Stanković moći da računa i sa Radživom Van La Parom, Veljkom Simićem, mladim Željkom Gavrićem, možda i Milanom Jevtovićem, moguće da će generalni direktor Zvezdan Terzić i njegovi saradnici prednost dati pregovorima o pojačanjima na drugim, deficitarnijim pozicijama.

U svakom slučaju, prioritet pred okupljanje ekipe u petak, 10. januara, biće pregovori o odlascima. Posle transfera Marka Marina u Al Ahli, u fokusu je prodaja Ričmonda Boaćija za kog, prema saznanjima "Mozzart sporta", u Ljutice Bogdana očekuju prihod od dva i po miliona evra.