Fudbal

PANIKA zbog povrede Mitrovića: "Uopšte ne izgleda dobro!"

Autor mondo.rs

Nije mogao sam da izađe sa terena...

Izvor: Guliver/Ashley Allen/Getty Images

Ni tri dana poslije povrede Aleksandra Mitrovića nema novih informacija iz Fulama.

Srpski napadač napustio je utakmicu protiv Hal sitija (1:0) u 80. minutu pošto se požalio na bol u članku, a pošto nije mogao da ustane - ušla je i ljekarska ekipa na teren. Poslije intervencije iznesen je sa terena, da bi menadžer Skot Parker tada dao ne tako optimistične prognoze.


"Uopšte ne izgleda dobro...", rekao je Parker o svom najboljem fudbaleru, a zanimljivo da se od tada niko iz kluba nije oglasio o zdravstvenom napadaču Srbina.

"Rano je još da kažemo. Ići će na snimanje i vidjećemo gdje smo sa njim. Djeluje da se teško povrijedio, bar u ovom trenutku. Kada izgubite nekog ko je postigao 18 golova - nikako ne može da vam bude lako bez njega".

Izvjesno je da je Mitrović u međuvremenu išao na snimanje članka, ali Fulam na svom zvaničnom sajtu nije objavio nove informacije o svom najboljem fudbaleru.

"Kotidžersi" naredni meč imaju 17. januara protiv Midlsbroa, a vjerovatno je da će Skot Parker na konferenciji pred utakmicu saopštiti informacije o Aleksandru Mitroviću za koje se nadamo da su dobre - pošto i Srbiju očekuju najvažniji mečevi u ovoj godini - u baražu za Evropsko prvenstvo u martu.

Izlišno je i govoriti o tome koliki značaj Mitrović ima za "orlove".

Izvor: Guliver/Ashley Allen/Getty Images