• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slatke muke Partizana: Sadik je na cijeni - cifra raste!

Autori mondo.rs Autori Vladimir Sukdolak

Za Umara Sadika stigla ponuda iz Katara vrijedna 10 miliona evra. Trener Savo Milošević kaže da "valjak" za sada odolijeva, ali da granica, ipak, postoji...

 FK Partizan odbio 10 miliona evra za Sadika Izvor: MN PRESS

/Izvještač MONDA sa priprema Partizana u Antaliji - Vladimir Sukdolak/

Prije nepunih godinu dana bilo je nezamislivo da na adresu Partizana stigne ponuda od 10 miliona evra, a da crno-bijeli kažu "NE"! Ovog januara u Humskoj je drugačija situacija, na zadovoljstvo uprave i navijača.

Potražnja za fudbalerima Partizana je velika, čini se nikada veća. Na cijeni su svi, a prije svega stranci.

Možda će vas zanimati


U ponedjeljak uveče iz Katara je stigla nova, još bogatija ponuda za Umara Sadika. Klub sa Bliskog istoka spreman je da za odličnog nigerijskog napadača plati upravo 10 miliona.

Partizan, međutim, želi više i neće žuriti.

"Zaista djeluje suludo da i ja i stručni štab razmišljamo da ne uzmemo 10 miliona za bilo kog igrača. Do nedavno, to je bilo nezamislivo u Partizanu, ali sad je takva situacija", zadovoljan je je Milošević.

Granica, ipak, postoji i o njoj otvoreno govori šef stručnog štaba beogradskog kluba.

"Kažemo da igrači nisu na prodaju, isto tako svi su na prodaju. Ali... Ako dobijemo adekvatnu cijenu! Zalagaćemo se da ekipa bude što jača, međutim ne možemo da izbrišemo interes i opstanak kluba. Ako neko od njih ode, imaćemo dovoljno vremena i novca da nadoknadimo taj nedostatak. Platili bismo i mi više za pojačanje", dodaje trener crno-bijelih.

Partizan je definitivno pomerio standarde na transfer pijaci, o čemu svjedoče i brojke. Strahinja Pavlović je prodan Monaku za 10+3 miliona evra, a sada se slična cifra očekuje od Sadika, Filipa Stevanovića...

"Prva stvar koju sam ljetos potencirao bila je da približimo igru Partizana načinu na koji se igra u Evropi. Utakmicama kroz Ligu Evrope uspeli smo u tome i iz toga proizilazi sve ovo", uvjeren je Milošević.

Ima primjera iz prošlosti da su medijske priče o transferima i višemilionskim ciframa negativno uticale na psihu, a samim tim i na formu igrača. Milošević vjeruje da sa Sadikom neće biti problema.

"To su već slatke muke. Ne vjerujem da tu može da bude problema. Razgovaram s njim da tek treba da diže igru i da postoji ogroman prostor za napredak. Ima još veću volju nego po dolasku ljetos u Sloveniju na pripreme. Izborili smo se sa Strahinjom, a trajalo je čak pet mjeseci", završio je Savo Milošević i novinare uputio na adresu čelnika kluba kada su u pitanju ponude za igrače Partizana.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC