Fudbal

Partizan: "Markec" izašao zbog predostrožnosti! Savo bez izjave...

Autor mondo.rs

Portparol kluba Biljana Obradović poslije utakmice sa Spartakom obavijestila novinare da je izmjena u 51. minutu preventivna.

Izvor: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Ušao je u 46, a već u 51. minutu Lazar Marković je napustio utakmicu između Partizana i Spartaka (2:3) i uputio se zajedno sa doktorom Sinišom Petkovićem u svlačionicu.

Zabrinutost nije dugo potrajala, jer je poslije meča stigla poruka od portarola kluba Biljane Obradović da je razlog brze izmjene predostrožnost, kako roviti Marković ne bi obnovio povredu.

Krilni napadač crno-bijelih je tokom jesenjeg dijela muku mučio sa aduktorom, zbog kojeg je bio odsutan veći dio prvog dijela sezone. U međuvremenu se opravio, ali je tokom priprema u Beleku takođe bio na poštedi jedno vrijeme.

U Partizanu mnogo očekuju od Lazara Markovića, čemu svjedoče riječi trenera Sava Miloševića i generalnog direktora Miloša Vazure da će upravo on, ukoliko bude zdrav, biti najveće zimsko pojačanje (došli Bojan Matić i Uroš Vitas).

Šef stručnog štaba Savo Milošević nije bio raspoložen za izjave poslije utakmice sa Spartakom.


Trener "parnog valjka" isključen je zbog prigovora pred kraj prvog dijela.

Njegova neprimjerena reakcija uslijedila je poslije očiglednog faula nad Umarom Sadikom koji katarski sudije nije sankcionisao. Milošević je utrčao na teren i opet, kao protiv Vitorula u Beleku, tražio da se ekipa povuče, ali je ovaj put, ipak, ostala do kraja.

Crveni karton je zbog prigovora zaradio i Bibras Natho. Sudija Kaled bio je najlošiji pojedinac meča, a greške je nastavio da pravi i u drugom dijelu, kada je Moskovljanima "poklonio" penal iz kojeg su stigli do trijumfa.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.