Fudbal

Trener Čelika otjerao Žižovića: Pričaću kad on ode!

Autor mondo.ba

Nesvakidašnja scena na konferenciji za novinare na Bilinom polju.

Izvor: FENA

Proljećni dio sezone u Premijer ligi BIH počeo je vrlo uzbudljivo kada su rezultati u pitanju, ali i dešavanja van terena.

Trener Željezničara Amar Osim nije htio da pruži ruku Slavku Petroviću poslije remija sa Radnikom, uprava Tuzla sitija revoltirana je napustila Koševo poslije prvog poluvremena, a zanimljiva scena viđena je i u nedjelju na Bilinom polju.

 Zrinjski je kao gost savladao Čelik rezultatom 2:0, a konferencija za novinare poslije meča imala je zanimljiv tok, jer je trener domaćih Umit Ozat praktično otjerao Mladena Žižovića.

Nakon što je trener Zrinjskog završio svoja obraćanje poslije meča red je došao na Ozata, ali on nije želio da govori dok Žižović ne napusti konferenciju.

"Čestitam protivniku. Ako je protivnički trener završio sa svojim izlaganjem želio bih da on ode, pa da kasnije ja nastavim razgovor. Pobijedili su i čestitam im", poručio je Ozat preko svog prevodioca.

Ova rečenica zatekla je Žižovića, koji je prije izlaska kratko prokomentarisao:

"Prvi put ovako nešto čujem. Želim Čeliku puno sreće i da ostane u ligi", rekao je Žižović i napustio konferenciju za novinare.