• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Neprijatan debi Kokoškova: 11 razlike, pa "air ball" za PORAZ u Beogradu!
 Neprijatan debi Kokoškova: 11 razlike, pa "air ball" za PORAZ u Beogradu!

Neprijatan debi Kokoškova: 11 razlike, pa "air ball" za PORAZ u Beogradu!

Pročitajte i ovo

Pročitajte i ovo

Posle 15:4 u prvoj, "orlovi" su izgubili naredne tri četvrtine, samim tim i utakmicu uprkos maestralnim partijama Avramovića i Jaramaza. Fatalni po neuigranu Srbiju bili su Šermadini i Mekfaden. Sledeće okupljanje u novembru.

 Neprijatan debi Kokoškova: 11 razlike, pa "air ball" za PORAZ u Beogradu! Izvor: MN PRESS

Posle uspešnog gostovanja Finskoj, PORAZ reprezentacije Srbije u Beogradu!

Novog selektora Igora Kokoškova i košarkaše u glavnom gradu dočekali su gromoglasni aplauzi dobrodošlice oko 5.500 navijača na solidno popunjenim tribinama "Pionira", koji su potom bili svedoci neprijatnog poraza "orlova" u drugoj utakmici kvalifikacija za Eurobasket 2021.

Naši su poveli 9:0 i 15:4, pa izgubili naredne tri četvrtine protiv selekcije koju je Kokoškov vodio punih sedam godina: Srbija - Gruzija 90:94 (28:18, 20:23, 19:24, 23:29)!

Kokoškov se posle nekoliko prokockanih šansi našeg neuigranog tima u egal završnici zahvalio igračima i rekao da samo on može biti meta kritika.

"Prste usmerite ka meni"
, poručio je novi selektor na "press" konferenciji.

Još o utakmici:


Izvor: MN PRESS

Srbija: Simonović 9 (1/1 za dva, 1/4 za tri), 2 as, Radanov -, Jaramaz 22 (5/5 za jedan, 4/5 za dva, 3/4 za dva), 1 sk, 6 as, 3 ukr, 1 izg, Kravić 3, 4 sk, 2 bl, Veličković 4 (1/4 iz igre), 3 sk, 2 as, Raduljica 7 (3/6 iz igre), 5 sk, Todorović 7 (3/6 iz igre), 4 sk, 4 izg, Ilić 1 sk, Zagorac 4 (2/4 za dva, 0/5 za tri), 5 sk, 1 as, 2 ukr, 3 izg, Avramović 27 (6/8 za jedan, 6/8 za dva, 3/4 za tri), 1 s, 4 as, 3 izg, Rebić 7 (2/4 za dva, 1/4 za tri), 4 sk, 3 as, 1 ukr, 2 izg, Đorđević -.

Srbija je poslednju šansu imala posle tajm-auta na 15,8 sekundi pre kraja i neuspelog pokušaja u prethodnom napadu, kada se Rade Zagorac sa poludistance podigao na šut za izjednačenje i, ispostavilo se, bacio "air ball" u ruke Tadijusa Mekfadena.

"Ovu akciju sa blokovima Raduljice i Veličkovića za šut Zagorca iz ćoška naši su odigrali i protiv Finske u gostima. Tada je prošlo, sada ne", primetio je naš reporter iz dvorane Mladen Šolak.

Hladnokrvnom 32-godišnjem Amerikancu, uveliko igraču utakmice, potom nije bio problem da pogodi 10. i 11. slobodno bacanje iz isto toliko pokušaja i 33. poenom na meču reši pitanje pobednika pred dugu pauzu do narednog novembarskog "prozora".

"Videlo se u pojedinim pozvanim akcijama da za ovih sedam dana igrači nisu stigli da pohvataju kretnje i zadatke, pa se na momente nije znalo ko šta tačno radi i gde se kreće", primetio je naš reporter.

Amerikanac je šutirao 11/11 za jedan, 5/6 za dva i 4/11 za tri, uz sedam asistencija i pozitivnim plus/minus indeksom od 11 poena za 37 minuta u igri.

Kokoškov je menjao čuvare nad njim, ali nije uspeo da ga zaustavi, kao ni Giorgija Šermadinija - bilo da ga je čuvao Miroslav Raduljica, bilo Dejan Kravić.

Centar Gruzije postigao je 23 poena uz šut 9/14 iz igre, ali i 11 skokova, ukradenom loptom, blokadom... Šermadini je imao indeks uspešnosti 29, dva manje od Mekfadena.

Klikom na "razvoj događaja" možete prelistati tekstualni prenos "iz minuta u minut", a uskoro vas očekuju i izjave, reakcije, snimci i fotografije naših reportera iz Dvorane "Aleksandar Nikolić".

"Oko 5.500 ljudi u hali, porodičan, ne pretetano navijački ambijent", odgovorio je naš reporter Mladen na pitanje o atmosferi u hali.

Raspored "orlova":

Švajcarska - Srbija (27. novembar)
Srbija - Finska (30. novembar)
Gruzija - Srbija (18. februar 2021)
Srbija - Švajcarska (21. februar 2021)

Tribine "Pionira" bile su solidno, ali nedovoljno popunjene za debi Igora Kokoškova na klupi "orlova" i prvu utakmicu naših košarkaša u prestonici od prošlog leta. Beograđani su ovog puta razočarali...

Na klupi gostiju danas će sedeti Ilijas Zuros, nekadašnji trener Budućnosti koji je nasledio srpskog selektora još 2016. Grčki stručnjak komandovao je istom ekipom i u prošlom kvalifikacionom ciklusu, u kojem su ove dve reprezentacije takođe bili rivali.

Prethodni meč Srbije i Gruzije odigran je pre dve i po godine i "orlovi" su u tom meču pobedili uz stotku u košu rivala.

Posle startnih 9:0 i 15:4 delovalo je da će utakmica biti završena sličnom razlikom, ali se dogodilo sve suprotno: Odbrana koja je u Finskoj spustila domaćina na 58 u četvrtak, u nedelju je na svom terenu primila 94 poena.

Otuda i sjajni nastupi Alekse Avramovića (27 poena) i Ognjena Jaramaza (22 poena) nisu krunisani drugom pobedom pred junsko okupljanje u bitno drugačijem sastavu za kvalifikacije za Olimpijske igre 2020.

Na nastavak kvalifikacija za Eurobasket 2021 čekaće se do novembra ove godine.

Grupa E

Rezultati 2. kola:

Srbija - Gruzija 90:94
Švajcarska - Finska 19.15

Tabela: Gruzija 2-0, Srbija 1-1, Švajcarska 0-1, Finska 0-1.

Naredni kvalifikacioni "prozor" FIBA zakazan je za novembar, a sistem takmičenja je takav da na Eurobasket neće otići samo jedna ekipa iz grupe u kojoj su "orlovi". Gruzija je siguran učesnik kao jedan od četiri organizatora.

Autor mondo.rs
19:59

Prvi selektorov komentar...

Izvor: MN PRESS

Igor Kokoškov tražio je da kritike budu uperene prema njemu, ne prema igračima.

Pročitajte šta je sve rekao novi selektor Srbije posle neprijatnog završetka utakmice u "Pioniru".

19:04

KRAJ!

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Srbija je dobila prvu četvrtinu, pa izgubila naredne tri.

U poslednjih deset minuta igre "orlovi" su primili skoro 30 poena - 23:29.

Amerikanac je šutirao 11/11 za jedan, 5/6 za dva i 4/11 za tri, uz sedam asistencija i pozitivnim plus/minus indeksom od 11 poena za 37 minuta u igri.

Kokoškov je menjao čuvare nad njim, ali nije uspeo da ga zaustavi, kao ni Giorgija Šermadinija - bilo da ga je čuvao Miroslav Raduljica, bilo Dejan Kravić.

Centar Gruzije postigao je 23 poena uz šut 9/14 iz igre, ali i 11 skokova, ukradenom loptom, blokadom... Šermadini je imao indeks uspešnosti 29, dva manje od Mekfadena.

18:59

"Air ball" Zagorca!

Iz ponovnog pokušaja, Zagorac je pokušao težak skok šut sa poludistance, sa igračem "na leđima"...

...bio je to "air ball", koji Veličković nije uspeo da uhvati sa druge strane obruča, pa će na 6,8 sekundi do kraja Mekfaden izvesti slobodna bacanja.

Pogodio je oba i rešio meč - 90:94.

"Ovu akciju sa blokovima Raduljice i Veličkovića za šut Zagorca iz ćoška naši su odigrali i protiv Finske u gostima. Tada je prošlo, sada ne", primetio je naš reporter iz dvorane Mladen Šolak.

18:56

Nikom ništa...

Posle akcije "orlova", Jaramaz se zabio driblinzima pod obruč i pokušao da odigra pas u reket za Raduljicu, ali su ga centri Gruzije zaustavili - nogama.

Srbija je na 15,8 sekundi do kraja dobila novih 14 sekundi za napad, a selektori održali još jedan kratak sastanak pred napad odluke.

Imaćemo novi pokušaj.

18:53

Raduljica, ali MEKFADEN!

Izvor: MN PRESS

  Poput Avramovića, Raduljica je uspeo ofanzivnim skokom da popravi loš napad naših i pogodi uz faul, ali ne i da ubaci dodatno slobodno bacanje, pa je Mekfaden pogodio trojku "kao kap" iz driblinga za 90:92 i hitan tajm-aut našeg selektora.

Do kraja je 26 sekundi, loptu ima Srbija.

18:51

Gubimo!

Avramović je ofanzivnim skokom i poenima sa penala popravio promašaj Jaramaza i doneo nam 88:84 na 1:54 do kraja, ali...

U narednom napadu Berišvili je pogodio trojku, drugu iz isto toliko pokušaja, a posle novog promašaja Zagorca - ovog puta za dva - Šermadini je ko zna koji put uneo loptu u obruč.

Gubimo 88:89, igra se poslednji minut.

18:48

Ne vredi, tajm-aut Srbija!

"Orlovi" ne mogu danas da "slome" otpor rivala.

Zagorac je na pet razlike imao peti šut na utakmici i peti put promašio za tri, a kazna je bila momentalna - Duda Sanadze je pogodio trojku, smanjio na 86:84 i naterao Kokoškova na tajm-aut.

Do kraja je ostalo 2:15.

18:46

Ovog puta KUCANJE!

Maestralno igra Aleksa Avramović, posle dve trojke ovog puta je "podigao" rivala fintom, pa prikucao preko Šermadinija za 86:81.

Naš bek ima 25 poena uz 6/7 za dva i 0/5 za tri.

18:44

Trojka na trojku!

Mekfaden je pogodio za izjednačenje, Jaramaz uzvratio za novo vođstvo Srbije.

Na tri i po minuta do kraja rezultat je 84:81, a naši imaju napad.

18:43

Aleksa, JOŠ jedna!

Izvor: MN PRESS

  Ni Kravić, ni Raduljica ne mogu večeras da zaustave Šermadinija, ali ni Avramović ne može da prestane da pogađa.

Nova trojka, ovog puta sa 45 stepeni sa desne strane, korak iza crte 6,75.

Bravo, Aleksa!

Vodimo 81:76 na pet minuta do kraja.

18:41

Aleksaaaaaa!

DA!

Tek treću loptu posle promašaja rivala u šutu za tri poena pokupili su naši i to tako što su i Jaramaz i Zagorac "zaplivali" po parketu da bi je osvojili, a nagrada je došla desetak sekundi kasnije.

Zaboravljen u uglu, Avramović se podigao na trojku i naterao Zurosa na hitan tajm-aut.

Bio je to 20. poen levorukog beka za vođstvo Srbije od 78:74 na 5:20 do kraja utakmice.

Avramović šutira 5/ 5 za dva i 2/3 za tri poena.

18:39

Razgovor selektora i kapitena

Posle novih poena Šermadinija, ovog puta sa penala, Kokoškov je poslao Kravića na teren i porazgovarao sa kapitenom Raduljicom odmah kraj aut linije.

Naš startni centar očigledno je dobio primedbe i uputstva za finiš utakmice.

Na semaforu 72:74.

18:35

Gruzija vodi!

Još jedan promašaj naših iz reketa i brza kontra gostiju Andronikašvili na pas Mekfadena preko pola terena lagano položio u koš.

Uz nešto glasniju podršku sa tribina našima, na semaforu je ispisano 71:72.

Do kraja je ostalo sedam minuta.

18:29

Iz dvorane...

"Vidi se u pojedinim pozvanim akcijama da za ovih sedam dana igrači nisu stigli da pohvataju kretnje i zadatke, pa na momente ne znaju svi šta bi tačno trebalo da odigraju i gde da se kreću", primetio je naš reporter iz dvorane.

Još deset minuta da se stvari isprave...

18:28

Treća četvrtina - 19:24

Izvor: MN PRESS

Tek penalima Jaramaza, posle kojih Mekfaden za pet sekundi nije uspeo da postigne nove poene, "orlovi" su odbranili kakvu-takvu prednost pred poslednjih deset minuta.

Drugu četvrtinu zaredom dobila je Gruzija, koja je predvođena naturalizovanim Amerikancem stigla do izjednačenja 65:65.

Mekfaden je sa 23 postignuta poena prvu dvojku promašio tek uz zvuk sirena treće četvrtine u kojoj su gosti bili bolji za pet razlike.

18:19

Mekfaden je imao šut za vođstvo Gruzije. Raspoložen je Aleksa Avramović, upisao je 14. poen posle prodora. Raduljica sa linije za slobodna bacanja pogađa jedno za 63:59.

18:17

Egal u Pioniru!

Izvor: MN PRESS

Razlika se polako topila i na 2,43 do poslednjeg dvominutnog odmora samo poen prednosti – 60:59!

18:14

TESNO JE!

59:57... Još tri minuta do kraja treće četvrtine!

Brza kontra! Raduljica je dobio bitku sa Šarmadinijem pod košem, lopta je za čas završila kod Simonovića koji lagano pogađa. Odlični Šarmadini nam zadaje probleme, ali mu se priključio Duda Sanadze.

18:10

Problem za Srbiju, samo "plus tri"!

Izvor: MN PRESS

  Gruzija se loše postavila, a to je odmah iskoristio Todorović i preciznim pokušajem van linije 6,75 doneo "plus osam". Posle dva neiskorišćena napada "orlova", Mekfaden je vratio trojku, a zatim je Gruzija još jednom uspešno završila napad. Samo je 53:50... Kokoškov je zvao tajm-aut.

18:06

Jaramaz seče loptu i poentira...

Ognjen Jaramaz je postigao prve poene za Srbiju u nastavku, a pre toga je presekao loptu i sprečio Gruziju da se ozbiljno približi - 50:43.

18:03

Počinje drugo poluvreme

Petorka našeg tima na startu treće: Rebić, Jaramaz, Todorović, Simonović i Raduljica.

17:57

Poznato lice na klupi Gruzije

Izvor: MONDO/Mladen Šolak

"U ekspediciji Gruzije je i bivši sudija Dragan Nešković. On je tamo od jeseni 2017. na funkciji nacionalnog instruktora za unapređenje košarkaškog suđenja", javio nam je reporter iz dvorane.

Predsednik KSS Predrag Danilović uručio je uramljeni dres kapitenu Raduljici pre početka utakmice, dok je Zlatko Bolić takođe u ime Saveza na poluvremenu predao priznanje sudiji Miliji Vojinoviću.

17:55

Kakva je atmosfera?

Izvor: MN PRESS

"Oko 5.500 ljudi u hali, porodičan, ne pretetano navijački ambijent", odgovorio je naš reporter Mladen na pitanje o atmosferi u dvorani.

17:53

Sa Jaramazom 13 razlike...

Posle dve četvrtine: Jaramaz 13 poena (3/3 sa penala, 4/4 iz igre), 5 asistencija, 2 ukradene lopte, "plus 13" za 12 minuta u igri, Rebić 7 (3/5 iz igre), 2 skoka, 2 asistencije, Avramović 7 (3/4 iz igre), 2 as, 3 izg...

Kod Gruzina: Mekfaden 11 (3/4 za dva, 0/4 za tri), 3 as, Šermadini 10 (4/4 za dva), 3 skoka...

%MCEPASTEBIN%

17:49

Druga četvrtina - 20:23

Dok nisu pronašli način da zaustave Mekfadena, naši bekovi imali su problema na obe strane terena - u organizaciji i odbrani "pika" rivala.

Kada su Avramović i Jaramaz preusmerili Amerikanca na driblinge udesno, odakle nije toliko opasan u šutu sa poludistance, brzo smo vratili dvocifrenu prednost zahvaljujući minijaturi Simonovića.

Imali bi "orlovi" i više od sedam pred nastavak meča da se Kravić bolje snašao u odbrani reketa menjajući Raduljicu. Šermadini je dobio većinu tih duela sa našim rezervnim centrom.

Ostanite uz Mondo!

17:47

Reba!

Nije prošla akcija naših na ulasku u poslednji minut prvog poluvremena, pa je Veličković preuzeo odgovornost i "izgradio" poene leđima, a onda je i Rebić pogodio trojku iz driblinga sa 45 stepeni i naterao Zurosa na tajm-aut na 5,2 sekunde pre kraja četvrtine.

Šteta što u međuvremenu rampa koju je podelio Zagorac nije završila u rukama naših igrača već Šermadinija, koji je potom lako spustio loptu u obruč.

Vodimo sedam razlike.

17:42

Aleksaaa!

Dve dvojke, pa trojka iz ugla!

Avramović je namestio levu ruku i stigao do sedam poena bez promašaja iz igre, ali - što je važnije - vratio dvocifrenu prednost "orlovima" posle perioda rastrzane igre u napadu - 41:30.

Ta dvocifrena prednost nestala je za 30-ak sekundi. Dva puta napali su centri Gruzije naš reket i oba puta bili efikasni, tako da je rezultat na semaforu 42:35 na dva minuta do odlaska na odmor.

17:35

Siiiimonović!

Izvor: MN PRESS

  Stala je naša reprezentacija u drugoj četvrtini, Kokoškov je izmenama pokušavao da pronađe petorku koja će "proraditi" ofanzivno, a kao nebrojeno puta u sličnim situacijama - stigla je pomoć Simonovića sa distance.

Jedan od trojice igrača u ovom timu koji su osvajali medalje tokom "srebrne ere" reprezentacije Srbije pogodio je trojku sa osam metara, pa iznudio faul u šutu za tri u narednom napadu.

Uz pet poena od Simona, 35:27 na 5:39 do poluvremena.

17:30

I Gruzija ima "dvocifrenog"!

Poput Jaramaza, i Tadijus Mekfaden je rano stigao među "dvocifrene", takođe bez promašaja iz igre.

Amerikanac je košem sa poludistance stigao do 11. poena i smanjio na 30:25.

17:28

Tajm-aut Srbija!

Nisu dobro otvorili naši drugu četvrtinu, pa je Kokoškov prvi put na meču morao da zove minut odmora pri rezultatu 28:22.

Potom je Mekfaden pogodio i dodatno slobodno bacanje i smanjio na pet razlike.

U prvoj našoj akciji potom, Raduljica je promašio sa poludistance, a Todorović vratio loptu u obruč iz skok-šuta.

17:26

Jaramaz!?

Izvor: MN PRESS

Ognjen Jaramaz na kraju prve četvrtine ima već deset poena, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Bek Partizana nema promašaj u šutu iz igre: 2/2 za dva, 2/2 za tri.

Vau!

17:23

Prva četvrtina - 28:18

Lepu akciju, upravo onu koju je pozvao kokoškov na 30 sekundi do kraja prve četvrtine, odigrali su "orlovi" za Avramovića koji je na pas Veličkovića postigao četvrti poen za osam razlike.

Par sekundi kasnije, posle još jednog agresivnog prilaska u presing i Rebićeve ukradene lopte, Zagorac je i drugi put za kratko vreme "prikucao" sa dve ruke za 28:18 posle prve četvrtine.

Zasluženi aplauzi momcima...

17:18

Trojka, pa "kucanje"!

Na trojku Jaramaza za 22:10, usledila je (ne)očekivana promena odbrane naših, prilazak u presing, uz osvojenu loptu i zakucavanje Zagorca za 24:10.

Efektna igra naših i aplauzi u dvorani.

17:16

Jedna izmena kod nas...

Izvor: MONDO/Mladen Šolak

"U odnosu na Finsku promena je Stefan Đorđević u ekipi umesto Uroša Trifunovića", javio je reporter Monda iz dvorane.

Trifunović, najmlađi u timu sa 19 godina, odigrao je četiri i po minuta u četvrtak, postigao pet poena, uz dva skoka i dve asistencije.

Ove nedelje popodne ustupio je mesto levorukoj "četvorci" FMP Železnika, koja će biti korisnija selektoru u duelu sa krupnijim rivalom u odnosu na Fince.

17:12

9:0, pa 15:4...

Tri minuta bila su potrebna Gruzijcima da se upišu protiv naše petorke: Rebić, Jaramaz, Todorović, Ilić i Raduljica.

Todorović je lepim potezom u 5. minutu doneo i prvu dvocifrenu prednost "orlovima".

17:10

Sedam godina na klupi Gruzije, pa...

Izvor: MN PRESS

Kokoškov je bio selektor Gruzije od 2008. do 2015, nakon čega je preuzeo reprezentaciju Slovenije i pobedom upravo nad Srbijom u finalu Eurobasketa 2017. doneo "zmajčekima" najveći rezultat u istoriji - titulu prvaka Evrope.

17:02

Počelo je!

Naši u belom, "njihovi" u crvenom - što je do prošle godine i Mundobasketa u Kini bila osnovna boja košarkaške reprezentacije Srbije.

Odlukom KSS, "orlovi" su prvi put od osamostaljenja 2006. vratili plavo kao prepoznatljivu boju dresa.

16:57

Beograđani?

Tribine "Pionira" solidno su, ali nedovoljno popunjene za debi Igora Kokoškova na klupi "orlova" i prvu utakmicu naših košarkaša u prestonici od prošlog leta.

Beograđani su ovog puta razočarali...

16:55

Sa Raduljom je uvek lakše...

Najvažniji igrač "orlova" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. nastavio je u istom stilu i na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021.

Pravo iz Mondo studija, Miroslav Raduljica otputovao je u Finsku i sa 19 poena, šest skokova i osam asistencija bio igrač utakmice.

Publika u solidno popunjenom "Pioniru" sa pravom očekuje još jedan kapitenski nastup prvog među jednakima u odsustvu Miloša Teodosića.

16:52

Koga će danas "napasti" naša odbrana?

Sasu Salin, jedan od najboljih finskih košarkaša u istoriji, završio je pre tri dana utakmicu sa "orlovima" bez postignutog poena.

Naša odbrana "terorisala" je iskusnog beka, koji je očigledno bio "pik" našeg selektora Kokoškova.

Ko će biti pod pritiskom danas?

Kandidat je svakako naturalizovani Mekfaden, strelac 18 poena u dramatičnoj pobedi nad Švajcarcima u produžetku (96:88), mada su kandidati i Burjanadze i Šermadini...

15:51

Ovako je izgledao trening reprezentacije u "Pioniru"

15:47

Raspored utakmica "orlova" u kvalifikacijama

Finska - Srbija (20. februar 2020)
Srbija - Gruzija (23. februar)
Švajcarska - Srbija (27. novembar)
Srbija - Finska (30. novembar)
Gruzija - Srbija (18. februar 2021)
Srbija - Švajcarska (21. februar 2021)

15:45

Ovo je bio sastav u FInskoj

U prvom kvalifikacionoom meču poene su postigli svi igrači koje je Igor Kokoškov ubacio u "roster". Među njima nije bio krilni centar FMP-a Stefan Đorđević, koji bi večeras mogao da debituje umesto Uroša Trifunovića, beka Partizana.

Srbija u Finskoj: Ilić 4, Kravić 4, Radanov 2, Rebić 9, Trifunović 5, Avramović 10, Jaramaz 3, Raduljica 19 (8 sk), Simonović 7, Todorović 5 (7 sk), Veličković 2, Zagorac 10 (8 sk).

UKRATKO

  • Srbija prokockala šansu da u prvom "prozoru" ostvari skor 2-0
  • Porodična atmosfera vladala je na tribinama "Pionira"
  • Tri ekipe iz Grupe E idu na Eurobasket, jer je Gruzija domaćin
  • Bio je ovo selektorski debi Kokoškova pred domaćom publikom
  • Đorđević u postavi zamenio najmlađeg u timu, Trifunovića
  • Avramović sa 27 i Jaramaz sa 22 bili su najbolji u našem timu
  • Mekfaden je odigrao simultanku sa 33 poena  i sedam asistencija
  • Šermadini se naigrao košarke protiv naših centara i postigao 23 poena
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije