Fudbal

Priznanje UŽIVO: Pokušavao sam da te imitiram kao klinac, TI si mi idol!

Autor Milutin Vujičić

"Imitirao si me? Ispalo je predobro!", odgovorio je legendarni "Batigol".

Izvor: Guliver/Bongarts/Getty Images

Luis Suarez je bez ikakve sumnje jedan od najboljih napadača današnjice, a dane u karantinu iskoristio je da "konačno" prizna na kog fudbalera se ugledao kao klinac.

S obzirom na to da je rođen 1987. godine u Urugvaju, i da se u fudbal zaljubio tokom devedesetih, možda nije toliko teško izvesti zaključak ko ga je očarao u mladosti, ali nam je ipak za to bila potrebna potvrda i dobili smo je "uživo" na Instagramu.

Nekadašnji argentinski fudbaler Huan Pablo Sorin intervjuisao je Gabrijela Batistutu, a "pušten" je poseban insert gde čujemo priznanje Luisa Suareza snimljeno nešto ranije...


"Hteo bih da ti kažem ko mi je bio idol od kada sam bio klinac", rekao je Suarez.

"Za fudbal si ti bio najveća stvar koju sam ikad video, strašan kvalitet, neverovatna snaga i sposobnost da postižeš toliko golova. Probao sam da te imitiram otkako sam bio klinac i oduvek sam ti se divio. Za mene si ti idol. Voleo bih da te upoznam i popričamo o fudbalu kad se ovo završi...".

24. januar 1987. Luis Suarez
Izvor: Guliver/Getty images Europe/David Ramos

Da, Luis Suarez je pričao naravno o Gabrijelu Batistuti koji je "žario i palio" pre svega u dresu Rome i Intera, dugo je bio najbolji strelac u istoriji Argentine, a karijeru je morao da završi zbog povreda.

Na ove reči "Batigol" je ostao bez teksta...

"Čekaj, da li je to Suarez rekao da je probao da me imitira? Ispalo je predobro! Hvala mu što me je obavestio da sam mu bio idol, a biće vremena i da se družimo posle ovoga!", kazao je legendarni napadač Batistuta.

"Batigol" je ispričao da je uvek pred utakmicu spavao osam sati, dok je uvek kupovao narukvice nakon što bi postigao gol - to je bio njegov ritual.