povratak?

Partizan vraća "Džigija"?! Na meti još jedan bivši igrač crno-bijelih

Autor Pavle Knežević

Igrač koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim mogao bi da se vrati u Humsku

Izvor: MN PRESS

Nikola Ninković bi mogao da se vrati u Partizan! "Nestašni dečko" srpskog fudbala, talentovani fudbaler koji se često sukobljavao sa navijačima na stadionu koji su mu zviždali, mogao bi da se vrati kući!

Naime, kako piše Kurir, Ninković je velika želja crno-bijelih u tekućem prelaznom roku i za to postoje šanse da uskoro dođe do transfera. Ali, postoji jedan problem.

Poslije sjajne sezone u dresu Askolija u Seriji B, Ninković je skrenuo pažnju i klubova iz elitnog ranga italijanskog fudbala. Tako je trener Verone Ivan Jurić pred upravu kluba postavio zadatak da angažuje Ninkovića.

Hrvatski stručnjak vidi srpskog vezistu kao bitan dio tima u narednoj sezoni. Interesovanje Verone bi moglo da pokvari planove crno-bijelima, ali kada je pitanju fudbaler iz Bogatića, uvijek je sve moguće. To je pokazao u prethodna dva mjeseca, kada je zablistao na terenu i postao prva zvijezda Serije B.

Gotovo da nije bilo utakmice na kojoj Ninković nije imao zapažen učinak u vidu pogotka ili asistencije.

Učinak "Džigija" u Seriji B
  • 31 utakmicu odigrao je Nikola u prošloj sezoni
  • 9 golova dao je prošle sezone za Askoli
  • 9 asistencija zabilježio je za italijanski klub

Ninković je dres Partizana nosio do 2016. godine, kada je otišao u Kjevo.

Naredne četiri godine proveo je u italijanskim klubovima, ali bez učinka kakav se od njega očekivao, sve do prošle sezone, kada je konačno pokazao zašto je prije pet godina bio jedan od najvećih talenata u srpskom fudbalu.

Nikola već individualno trenira u Humskoj, a prošle nedjelje je na stadionu Partizana čak i odigrao teniski meč s Nemanjom Vidićem.

Kurir piše da bi Partizan mogao da vrati još jednog igrača. U pitanju je Ognjen Ožegović, koji je trenutno bez kluba, tako da za njegov dolazak Partizan ne bi morao da plati obeštećenje.

Poslednji tim za koji je igrao 26-godišnji napadač je Darmštat, član njemačke "cvajte".

(Mondo/Kurir)

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.