NAJSKUPLJA IKAD!

Fudbalerke lezbijske u istom klubu: Pernil i Magdalena nisu mogle da sakriju emocije ni kada su rivalke!

Autor Milutin Vujičić

Čelsi se otvorio za dolazak Pernil i ispunio želju Magdaleni...

Izvor: Instagram/MagdalenaEriksson

Pernil Harder (27) postala je pre nekoliko dana najskuplja fudbalerka u istoriji.

Čelsi je za njen dolazak iz Volfsburga platio 350.000 evra, a povod da Dankinja zameni Nemačku za Englesku bila je i ljubav. Naime, njena dugogodišnja devojka Magalena Erikson (26) već igra za Čelsi, pa nije bilo tako teško ubediti je da obuče plavo!

Harder je jedna od najboljih fudbalerki na svetu i od 2014. godine je u vezi sa Erikson, a svoju vezu nikada nisu ni skrivale od javnosti.

U redove Čelsija prelazi nakon što je za Volfsburg dala 105 golova na 112 utakmica, nije imala sreće da osvoji Ligu šampiona jer je dvaput gubila finale, ali je u potrazi za novim izazovom u karijeri imala na umu i privatni život, pošto je poslednji put sa devojkom Magdalenom igrala pre četiri godine.

Tada su bile u Linkepingu, ali je svaka krenula na svoju stranu - jedna u Englesku, a druga u Nemačku, što im je kako kažu pravilo dosta problema.

Ostala je upečatljiva scena kada je Pernil Harding bodrila Magdalenu Eriksen na Svetskom prvenstvu, u dresu Švedske, iako je Dankinja, a fotografija njihovog poljupca brzo je obišla sve medije sveta, pošto je to nešto što se retko kada viđa u sportu.

Pogledajte neke od fotografija na društvenim mrežama...