• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan nikad jače udario po Zvezdi, objavio Oddžove poruke: Čović mi tražio da potpišem prazan papir, zato ne igram

Autor Pavle Knežević

Objavljena prepiska pokojnog Majkla Odža, u kome se vide teške optužbe na račun predsednika Zvezde

 Partizan nikad jače udario po Zvezdi, objavio Oddžove poruke: Čović mi tražio da potpišem prazan pap Izvor: MN PRESS

Brutalno! Ne postoji druga reč da se opiče najnoviji rat u srpskoj košarci, koji se razbuktao daleko pre početka sezone.

Saopštenja se ređaju, svako je žešće od prošlog, a stvari su kulminirale u sredu, kada se oglasila prvo Crvena zvezda žestokim napadom, a onda je Partizan uzvratio

Možda će vas zanimati

To je danas nastavljeno i jasno je da je "kulminacija" iz prethodne rečenice bila samo naivno očekivanje. Partizan je danas objavio fotografije za koje tvrdi da su prepiska pokojnog Majkla Odža i izvora crno-belih u kome se vidi da je Zvezda navodno terala Nigerijca da se usmeno obaveže na novi ugovor.

Tu je i fotografija sudskog podneska, a sve to treba da služi tezi da Zvezda napada Partizan jer dugujue 60.000 evra njegovom skautu Novici Čičiću.

Sve to se ne može prepričati, pogledajte i sami:

"Nakon saopštenja u kojem je KK Partizan NIS predstavio stvarne namere porodične firme Nebojše Čovića, u javnosti poznatije kao spoj dva kluba KK Crvena zvezda i KK FMP (nekadašnji Radnički Basket), danas predstavljamo samo neke od brojnih dokaza tvrdnji koje je Partizan NIS izneo.

Porodična firma duguje 60.000 evra Novici Čičiću, na ime naknade za poslove koje su sklopili u prošlosti. Navedeni dug je nedavno potvrđen i na sudu, a javnost neka prosudi imaju li besramni napadi na skauta Partizana, preko leđa pokojnog Majkla Odža, veze sa tim dugovanjem i da li na taj način neko pokušava da izvrši pritisak na Čičića kako bi odustao od naplate potraživanja.

Interesantna činjenica je da se, iz sudskih podnesaka u postupku Novice Čičića i Crvene zvezde, vidi da porodičnu firmu zastupa niko drugi do Zoran Tošković, predsednik FMP-a (nekadašnji Radnički Basket), što predstavlja još jedan u nizu dokaza o sukoba interesa između Crvene zvezde i FMP-a (nekadašnji Radnički Basket).

Kao što je u uvodu navedeno, pravi razlog za napade na skauta Partizana Novicu Čičića i KK Partizan, jeste činjenica da je Crvena zvezda ucenjivala Majkla Odža. Kao dokaz ove tvrdnje, Partizan javnosti prezentuje prepisku pokojnog košarkaša sa njegovim prijateljem.

Izvor: KK Partizan Izvor: KK Partizan Izvor: KK Partizan

Prevod prepiske Odža sa prijateljem:

MO: Srećna Nova godina

Izvor: Srećna Nova godina! Da li si igrao?

MO: Ne

Izvor: Zašto?

MO: Ne znam

Izvor: Hm... ok

MO: Pretpostavljam da Čović ne želi da igram

Izvor: Da li si potpisao produženje ugovora?

MO: Ne.

Izvor: Onda nemoj.

MO: Pitao sam ga da mi pokaže šta predlaže za produžetak, odbio je. Rekao je da moram da se izjasnim da ću potpisati, pre nego mi bilo šta pokaže.

Izvor: O moj Bože.

MO: Kako da potpišem prazan papir? Kunem se Bogom, ne mogu to da izmislim. To mi je rekao!

Izvor: Upravo! Nemoj ništa takvo da potpisuješ. Se...a. Ne želim da ti kažem da sam ti ovo već rekao, ali mi nisi verovao.

MO: Nadam se da je srećan. Možeš to da kažeš i da rekao si mi to.

Izvor: Poznajem ga. To je uradio mom prijatelju. I zato što nisi želeo da potpišeš, zato nisi igrao.

MO: Poslednjih par utakmica.

MO: Nisam ništa loša uradio ovom timu. Nisam bio hapšen, bio sa lošim devojkama ili prostitutkama, tukao se, išao po klubovima, pio ili pušio, drogirao se... ništa! Ništa nisam uradio što bi dovelo klub na loš glas. Bio sam vrlo profesionalan, pomogao ekipi da osvoji trofeje prošle sezone a evo kako mi vraćaju.

Izvor: Znam, pričaćemo.

MO: Ok.

Izvor: Samo ostani miran i fokusiraj se na treninge.

Drugi razlog za napade je dugovanje od 60.000 evra koje porodična firma ima prema Čičiću za poslove sklopljene u prošlosti. Kao jedan od dokaza, KK Partizan prezentuje podnesak sudu od strane advokata Zorana Toškovića (predsednik FMP-a i tast Filipa Čovića) u ime KK Crvena zvezda, a u vezi sa naplatom potraživanja od 60.000 evra nakon što je Novica Čičić na sudu dobio spor protiv porodične firme Nebojše Čovića. Da li ovo dugovanje ima veze sa besramnim napadima na Čičića, ostavljamo javnosti da prosudi".

Izvor: KK Partizan

Tom fotografijom je okončano saopštenje. Ne možemo zamisliti da će se stvari posle ovoga smiriti.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC