SVE JE OTVORENO REKAO

Stanojević ljut na svoje strance: Partizan izgubio bodove, a oni nisu bili dovoljno borbeni!

Autor Nebojša Marković

Crno-beli razočarali u Gornjem Milanovcu.

Izvor: MN PRESS

Partizan je želeo da pred reprezentativnu pauzu ode na miru, sa nova tri boda iz Gornjeg Milanovca i nova tri pojačanja koja su dogovorili u Humskoj ranije tokom dana.

Ipak, na kraju ih je šokrao pogodak primljen desetak minuta pre kraja meča i Metalac je sa igračem manje stigao do 1:1. Ne čudi da je trener Aleksandar Stanojević bio nezadovoljan učinjenim.

Strateg crno-belih je bio vrlo otvoren po tom pitanju.

"Razočarajući rezultat za nas, imali smo 1:0, a na kraju samo bod. Morali smo ranije da rešimo utakmicu, nismo ušli dovoljno kvalitetno u prvo poluvreme. Protivnik je želeo da igra, igraju dobar fudbal u Metalcu, ali nisu nam stvarali šanse. Ne znam da li je nekih ulazaka u šesnaesterac bilo, stvorili su tu jednu situaciju i postigli su nam gol. Razočaravajući bod za nas", počeo je Stanojević.

Upitan zbog čega je na poluvremenu zamenio Sejdubu Sumu i Umara Sadika, Stanojević je bio podjednako iskren.

"Nisam bio zadovoljan njihovim odnosom prema igri. Igrač Partizana mora da bude borbeniji i agresivniji. Nisu bili na nivou, to je razlog."

Novinare je zanimalo i to što su crno-beli tokom dana dogovorili dolaske Svetozara Markovića, Miloša Jojića i Ivana Obradovića. Stanojević je priču o tome odložio za neki drugi put.

"Stvarno nije trenutak pričati o pojačanjima, videćemo, ima vremena", zaključio je razočarani Stanojević.

Tagovi