• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan napravio novi tim: Treći transfer u danu - Olimpijakos pustio štopera u Humsku!

Autor Nikola Lalović

Partizan je u smiraj prelaznog roka uspio ono čemu su se navijači nadali - da se pojača na tri pozicije dobro poznatim imenima.

 Partizan-Milos-Jojic-Ivan-Obradovic-Svetozar-Markovic Izvor: MN PRESS

Partizan je 4. oktobra mnogo jači nego što je to bio dan ranije! U Humsku su stigla tri dobro poznata imena, a sa njima ćemo najvjerovatnije vidjeti i još jedno "pojačanje" - Vladimira Stojkovića na golu u Superligi. 

U redove crno-bijelih stigli su povratnici pa će tako crno-bijeli dres opet obući nekadašnji junak "vječitog derbija" Miloš Jojić kao i dva defanzivca. 

Možda će vas zanimati

Jojić je imao ponude iz Poljske i Nemačke, ali je odlučio da pokuša karijeru da oživi u svom Partizanu. On igra na svim pozicijama u veznom redu - od centralnog i ofanzivnog veznog, preko oba krila. Sa Jojićem je Aleksandar Stanojević dobio mnogo opcija i moći će prilično da promiješa karte u vezi. 

Crno-bijeli su se posebno u Evropi mučili u defanzivi, a poseban problem bili su prekidi. Tu će pomoći dijete Partizana Svetozar Marković koji se vraća u Humsku. Arena sport je javila da je mladi štoper došao na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpijakosa. To znači da će pored Banjaka, Vitasa i Ostojića još jedan igrač konkurisati za mjesto u srcu odbrane. 

Očekuje se da Marković ubrzo zauzme mjesto startera, a defanziva je jača i za jednog veterana. U pitanju igrač sa reprezentativnim iskustvom - Ivan Obradović. 

On je prije 11 godina napustio crno-bijele i od tada imao veoma uspješnu inostranu karijeru, a sada će se sa Slobodanom Uroševićem boriti za mkesto pored lijeve aut-linije. Rajko Brežančić bi sada mogao da ispadne iz kombinacije. 

Posebno je ovdje bitna akvizicija Svetozara Markovića koji je još uvijek "bonus igrač" i doprinijeće da pored Filipa Stevanovića trener crno-bijelih ima još jednog mladog startera u svom timu.

Sa njima dvojicom u postavi, Partizan bi ispunio 2 "bonus" mjesta u svom timu, a to bi značilo da kapiten Vladimir Stojković može da se vrati među stative u Superligi. A to bi možda moglo da bude i najveće pojačanje za crno-bijele! 

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC