• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkud Mađar iz Kragujevca u Partizanu: Došao sam da osvojimo 28. titulu!

Autor Milutin Vujičić

"Srpska liga možda nije jača od švajcarske, ali u Partizanu se radi sa dobrim igračima", poručila je nova "osmica" crno-belih.

 Filip Holdener u Partizanu Izvor: YouTube/kzs10/printscreen, YouTube/Nemzeti Sport Online/printscreen

Mađarski fudbaler Filip Holdener (26) iznenada je postao meta Partizana ove nedelje i u roku od nekoliko dana potpisao je ugovor sa klubom iz Humske.

Napadač, po potrebi može da igra i na krilu, stigao je na pozajmicu iz švajcarskog Lugana vrednu 50.000 evra, dok je u ugovor ubačena i klauzula po kojoj Partizan može i da otkupi ovog fudbalera za još 450.000, naravno ako se dopadne Aleksandru Stanojeviću.

Možda će vas zanimati

Holender je već predstavljen, uzeo je broj "8", a čak se ne isključuje mogućnost da i debituje za Partizan ovog vikenda protiv Metalca...

"Otac mi je rekao - sine, ovo je klub legendarnog Ferenca Puškaša. Ako te Honved zove, moraš da ideš! Bilo je to pre skoro 12 godina, ali i dalje mi te reči odzvanjaju u ušima", ispričao je Filip Holender u razgovoru za mađarski "Nemzetisport".

Da li mu je otac ovaj put nešto rekao povodom dolaska u Partizan?

"Ovaj put je odluka bila na meni. Moja majka i ja i dalje živimo u Kragujevcu, što nije daleko od Beograda i to će mi dobro doći. Nikada nisam bio blizu moje porodice u prethodnih 12 godina kao što ću sada biti, moći ćemo češće da se viđamo", poručio je Holender kome je ovo tek treći klub u karijeri posle Honveda i Lugana.

"Partizanova prošlost je bila primamljiva podjednako kao i njegova budućnost. To je tim koji je 27 puta bio šampion i nadam se da nećemo dugo čekati 28. titulu. Klub mora da se bori za titulu svake godine. U Honvedu sam imao taj sjajan osećaj osvajanja trofeja, želim da to osetim i u Beogradu". 

Holender je ispričao da su mu u četvrtak rekli da ga čekaju u Beogradu, pa je već u petak potpisan ugovor, dok već u subotu možda istrči na teren...

"Srpska liga možda nije jača od švajcarske, ali u Partizanu se radi sa dobrim igračima. Uveren sam da mogu dodatno da napredujem tamo. Nije lako ući u startnu postavu Partizana, ali nikada nisam bio tip koji je odustajao od izazova. To me tera da se stalno dokazujem", poručio je Holender.

Pročitajte i ovo


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC