RIJEČ TRENERA

Radonjić srećan poslije Zvezdinog podviga: Otkrio zašto je pobjeda u Madridu naročito važna

Autor Bojan Jakovljević

Trener crveno-bijelih prokomentarisao je trijumf njegovih pulena.

kosarkas Crvene zvezde na utakmici Evrolige protiv Fenerbahcea Istanbul u hali Aleksandar Nikolic Pionir, Beograd 07.01.2021. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Crvena zvezda, Evroliga, Fenerbahce Istanbul
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je uspjela!

Odgođeni meč Evrolige protiv Reala riješili su u svoju korist i to usred Madrida!

Zvezda je napravila senzaciju i savladala Real 79:77 u vrlo neizvjesnoj završnici i tako učinila da zaboravi nedavni ubjedljiv poraz protiv Valensije.

Crveno-bijeli su tako upisali šestu pobjedu u Evroligi ove sezone i nanijeli šesti poraz Madriđanima.

Trener Zvezde Dejan Radonjić je nakon meča bio vrlo zadovoljan igrom njegove ekipe.

"Prije svega, čestitke mojim igračima na dobroj utakmici. Kao što sam rekao i prije utakmice, za nas je najvažnije danas bilo da igramo mnogo bolje nego na prošlom meču", počeo je Radonjić.

"Igrali smo jako dobro, bilo je važno da nastavimo poslije odličnog prvog poluvremena, da uradimo dobar posao i u drugom dijelu, naročito na početku. Kontrolisali smo situaciju, na kraju smo pravili neke greške, oni su ubacili neke koševe u finišu i bila je izjednačena utakmica. Ali za naše samopouzdanje, ovo je vrlo važna pobjeda", zaključio je Radonjić.

Zvezdu već za četiri dana očekuje novi meč protiv trećeg španskog kluba u nizu, kada u okviru 20. kola Evrolige u Beograd bude stigla Barselona.