Nasmejao ga!

Amerikanac vodi rat protiv Trinkijerija: Italijan pecnuo, igrač Armanija odgovara - Uvek ima spreman izgovor!

Autor Bojan Jakovljević

Sastali su se u četvrtfinalu Evrolige, ali ta serija, izgleda, nije gotova.

Izvor: MN PRESS

Ekipa Armanija savladala je Bajern u četvrtfinalu Evrolige, izbacila Trinkijerijev tim iz daljeg takmičenja i plasirala se na F4 Evrolige. Ipak, ta serija nije gotova...

Italijanski trener Andrea Trinkijeri istakao je da smatra kako je njegov tim zaslužio plasman i da, što se njega tiče, za četvrtfinalnu seriju važi rezultat 3:1 za Bajern! Stigla je reakcija sa druge strane. Oglasio se MAlkolm Dilejni, američki košarkaš koji je poznat po ''dugom jeziku'' na Tviteru.

Bek Armanija reagovao je čim je video izjavu Andree Trinkijerija, a u prvoj poruci je kolegi Di-džej Stivensu ''objasnio'' kako italijanski trener uvek ima pripremljen odgovor.

Navijači tima iz Milana jedva su dočekali malu raspravu, pa su se tokom čitavog dana dopisivali sa igračem svog tima o Trinkijeriju. Išlo se toliko daleko da su neki od njih predlagali da klub povuče iz upotrebe broj 23 u čast nekadašnjeg igrača Barselone, koji je od prethodnog leta u Italiji.

Amerikanac je dodao da je za njega četvrtfinalna serija završena i da se ne bi vraćao na utakmice protiv Bajerna kada ih ne bi pominjao trener nemačkog tima. Ipak, kada su mnogi pomislili da je kraj njegovom ludovanju, imao je još jedan tvit u kom pecka.

''Drugar (nadimak koji je već upotrebio za Andreu) pije samo najbolja italijanska vina'', dopisao je kasnije Malkolm Dilejni.

Na završnom turniru Evrolige igraće Barselona i Olimpija iz Milana u jednom, odnosno CSKA i Efes u drugom polufinalu. Mečevi su na programu od 28. do 30. maja u nemačkom Kelnu.