• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Protiv Zvezde nikad lako, sledeći put dolazimo na vakcinaciju: Andrea Trinkijeri o košarci, ali i o koroni!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši trener Partizana prvi put se vratio u "Pionir" od kada je napustio crno-bele. Sa Bajernom je slavio u uzbudljivom meču protiv crveno-belih

 Protiv Zvezde nikad lako, sledeći put dolazimo na vakcinaciju: Andrea Trinkijeri o košarci Izvor: MN PRESS

Kao i u prvom delu sezone, Bajern je i u utorak naneo Crvenoj zvezdi bolan poraz, na čelu sa trenerom Andreom Trinkijerijem i srpskim asom Vladimirom Lučićem.

Crveno-beli su vodili, bili u igri do poslednjih pet minuta, a onda se dogodila presudna serija Nemaca 16:3 u poslednja četiri minuta.

Možda će vas zanimati

"Meč je bio kakav smo očekivali. Veoma težak, Zvezda je uložila veliki trud. Imali smo dobru prvu četvrtinu, druga i treća bili su loši, ali Zvezda je tada bila dobra. Mogli smo bolje, ali bili su u naletu, a u četvrtoj četvrtini smo našli petorku, nismo odustajali čak ni kada je Lojd pogodio neverovatan šut. Bilo je teško to 'progutati', ali smo prevazišli to i pobedili. Šta sam pomislio kada je dao tu trojku? Imate "bip" u prenosu?", nasmejao se Trinkijeri u izjavi za Sport klub.

Na konferenciji je potom naglasio - "protiv Zvezde nikad u životu i nisam odigrao laku utakmicu".

Upitan za skor 17-10, sa kojim je Bajern u sjajnoj poziciji na sedam mečeva do kraja, Trinkijeri je rekao da nema opuštanja.

"Ako se parkiramo na jedno mesto, ujutru ga nećemo naći na istom mestu sa ovom ekipom. Idemo meč po meč, danas je presudio tim. Ne možemo da gledamo predaleko. Idemo polako i korak po korak", izjavio je Italijan.

Koilko je teško u ovim kovid protokolima?

"Ne mogu da ti odgovorim na to pitanje. Ovo je rat protiv kovida i u zemlji sam u kojoj imate dobro oružje. Imate više vakcina nego svi u Evropi. Sledeći put dolazimo ovde da se vakcinišemo. Teško je za nas, za ljude koji rade, koji su kod kuće, deca idu u školu. ovo je rat, moramo da se borimo", dodao je Bajernov trener.

Bavarci će napustiti Beograd u utorak kao četvrtoplasirani na tabeli Evrolige i sa samo dve pobede zaostatka za liderom, Barselonom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC