POTVRDIO!

Šok! Drim tim bez Lebrona na Olimpijskim igrama: U Tokio idu oslabljeni, "Kralj" je otkrio da ima preča posla!

Autor Nebojša Marković

Zvijezda Los Anđeles Lejkersa poslije teškog poraza otkrio važnu vijest.

Lebron Džejms
Izvor: Tanjug/AP/Ashley Landis

Bliže se Olimpijske igre u Tokiju, selekcija SAD će biti favorit za zlatnu medalju, ali legendarni Džejms će imati druge prioritete!

Nakon što su Los Anđeles Lejkersi šokantno ispali u prvoj rundi plej-ofa poslije poraza u seriji protiv Finiksa, Džejms je poslije meča otkrio važne detalje.

Lebron je istakao da će njegov prioritet tokom pauze između dvije sezone biti film "Space Jam 2", a ne Olimpijske igre!

Džejms će se posvetiti obavezama oko filma u kojem igra glavnu ulogu pored likova iz crtanih filmova, kao što je to tokom 90-ih godina činio Majkl Džordan.

On će tako uzeti malo slobodnog vremena van obaveza na terenu, što i ima logike ako se uzme u obzir da je Lebron već bio olimpijski šampion, kao i to da mu je 36 godina.

"Mislim da ću igrati za "Toon" tim ovog ljeta, umjesto na Olimpijskim igrama", rekao je Lebron, aludirajući na crtane junake Duška Dugouška i njegove drugove.

Njegovi Lejkersi su morali da igraju plej-in NBA lige, a poslije pobjede nad Golden Stejtom, uspjeli su da ostvare tek dvije pobjede protiv Sansa. Poveli su 2:1, ali od tada je Finiks zaređao tri pobjede, od kojih posljednju nošen Devinom Bukerom i njegovih 47 poena.

LA Lejkers - Finiks, 6. utakmica
Izvor: YouTube/MLG Highights

(MONDO)