Lijep gest!

Divac ušao u istoriju, Piksi odmah čestitao: Legendarni Vlade među najboljima u NBA - ''Velika čast!''

Autor Bojan Jakovljević

NBA liga je bivšeg košarkaša izabrala među najbolje koji su ikada igrali u njoj.

Izvor: MN PRESS

Vlade Divac je dobio potvrdu za sve što je godinama radio u NBA. Najjača košarkaška liga na svijetu izabrala ga je u svoje legende, među najbolje igrače koji su igrali u prve 74 sezone!

Radostan zbog tog rezultata je i selektor fudbalera Srbije, veliki prijatelj nekada sjajnoj košarkaša. Dragan Stojković Piksi reagovao je na vijesti iz SAD.

Čovjek koji za cilj ima da Srbiju odvede na Mundijal u Kataru obratio se kada bi legendarnom košarkašu čestitao na uspjehu.

''Zaista izuzetno priznanje i velika čast za Vlada Divca. Od srca mu čestitam. Bravo majstore!'', izjavio je selektor fudbalske reprezentacije.

Ove riječi legendarnog Piksija došle su nakon što je slavni košarkaš pričao o navijanju za fudbalski tim Srbije koji predvodi upravo Stojković

Kao veliki ljubitelj fudbala i osvjedočeni navijač fudbalske reprezentacije Srbije, Vlade Divac je optimista po pitanju plasmana Stojkovićeve ekipe na Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

„Uvijek razmišljam pozitivno i jesam optimista. Piksija poznajem dugi niz godina i ako neko može da vrati vjeru u srpski fudbal i da nas odvede u Katar, to je on. Počeo je odlično i nema razloga da ne vjerujemo u uspješan završetak kvalifikacija i plasman na najveću smotru svjetskog fudbala“, kazao je Divac.