Košarka

Nakon trijumfa nad Zvezdom, Igokea u "Morači" traži novu senzaciju: Gostovali deset puta - i nikad nisu pobijedili!

Autor Dragan Šutvić

"Pokušaćemo da nađemo svoje prednosti i, ako Bog da, stignemo do pobjede", najavio je utakmicu krilni centar Igokee Stefan Đorđević

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Nakon što je prošle nedjelje treći put uzastopno savladala Crvenu zvezdu u Laktašima, Igokea ovog vikenda putuje u Podgoricu – gdje nikad nije trijumfovala otkako se takmiči u jadranskom takmičenju!

Deset puta je tim iz Aleksandrovca gostovao u Morači – i nijednom nije uspio da savlada Budućnost, koja je, prema riječima novajlije Stefana Đorđevića, favorit i u ovom duelu.

"Čeka nas izuzetno teška utakmica protiv veoma atraktivnog protivnika. U ovu utakmicu sigurno ulaze kao favoriti, ali pokušaćemo da nađemo svoje prednosti i da dođemo do još jednog iznenađenja u ABA ligi, ako Bog da", podvukao je, u najavi utakmice, nekadašnji krilni centar Crvene zvezde Stefan Đorđević, koji je u junu stigao u tabor "igosa".

O rivalu pohvalno govori i strateg Igokee Dragan Bajić.

"Čeka nas još jedan težak protivnik i četvrta utakmica u 10 dana. Budućnost je i u ovu sezonu ušla sa visokim ciljevima kad je plasman u pitanju. Roster je dobro posložen na svim pozicijama sa kvalitetnim igračima i sa odličnim trenerom. Neće nam biti lako ali ćemo uložiti maksimalan napor da pokušamo iznenaditi favorizovanog protivnika."

Utakmica u podgoričkoj dvorani igra se sutra od 19 časova.

ABA LIGA – 4. kolo

Petak:

CibonaPartizan (19.00)

Subota:

Budućnost – Igokea (19.00)

Nedjelja:

Split – Studentski centar (12.00)

Krka – Zadar (17.00)

Borac – Mega (18.00)

FMP – Mornar (19.00)

Crvena zvezda – Cedevita Olimpija (21.00)

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt