LOŠA ISHRANA!

NBA superstar stao na vagu i šokirao sve: Pojavio se sa više od 140 kilograma, kako će koljena to da izdrže?! (FOTO)

Autor Nemanja Majstorović

Trebalo bi da bude buduće zaštitno lice lige, ali on svojom nemarnošću dovodi u pitanje i svoje zdravlje i svoju karijeru. Ovako neće postati veliki as!

Izvor: Profimedia

Od kada se 2018. pojavio na koledžu Djuk, Zajon Vilijams (21) proglašen je novom senzacijom, prije svega zbog svojih nevjerovatnih atletskih sposobnosti. Međutim, snažni košarkaš i "prvi pik" NBA drafta 2019. upravo zato bi morao da vodi računa o svojim koljenima, zglobovima i prije svega kilaži.

A, on to ne radi!

Zajon je tokom dvije godine u ligi nerijetko imao probleme sa povredama, a minulog ljeta je operisao stopalo. I umjesto da vodi računa, on se ugojio više od 10 kilograma. Tačnije, najmanje toliko, jer je sada na više od 140 kilograma težine.

Izvor: Profimedia

Američki mediji navode da je nekoliko službenika NBA lige bilo šokirano njegovom kilažom kada je došao na pripreme. Prošle sezone imao je oko 125 kilograma, ali se poslije operacije očigledno potpuno zapustio i ne zna se kada bi mogao da odigra.

Za sada je sigurno da neće igrati tokom prve dvije nedjelje sezone, a da li će se u međuvremenu oporaviti i neizbježno smršati? Ostaje da se vidi...

Jedno je sigurno, sa tako prekomjernom težinom on će u doglednoj budućnosti sigurno izgubiti skočnost i eksplozivnost, što mu je i donijelo poziciju prvog "pika" i lijepu perspektivu.

U suprotnom, ozbiljno će ugroziti svoj potencijal i veliku karijeru koja ga čeka ako joj bude posvećen.