• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muke sa prvim pikom NBA lige: Zajona uče i kako da hoda!

Autor mondo.rs

Problem je veći nego što se očekivalo...

I dalje se čeka debi Zajona Vilijamsona u NBA ligi...

Prvi pik sa ovogodišnjeg drafta povrijedio se pred početak sezone i operisano mu je koljeno, ali ni dva mejseca kasnije nije obukao dres Pelikansa u zvaničnoj utakmici. Snažni momak koj je došao sa Djuka ima većih problema nego što se mislilo u prvi mah, mada on to negira.

Možda će vas zanimati

"Da se ja pitam - već bih igrao", rekao je Vilijamson pred meč Pelikansa koji su bili "smješteni" u NBA božićni program baš zbog njega, pošto zbog rezultata ne zaslužuju.

Prošle nedjelje Vilijamson je počeo da trenira i da šutira, i dalje radi samo beskontaktne vježbe, ali ostaje i još sat vremena duže kako bi "ispravio" samog sebe.

Naime, Pelikansi ga uče kako "drugačije da hoda i da trči", kako bi poboljšali kinetički lanac njegovog tijela, a kako bi u budućnosti izbjegao nove povrede koljena koje je pod velikim opterećenjem zbog njegove velike težine (129 kilograma).

Pelikansi ne žele da žure sa njegovim povratkom na teren pošto strahuju da bi mogao da doživi povredu, pa žele da se uvjere u sva testiranja za kondiciju prije nego što dobije dozvolu za debi.

Zajon je igrao odlično tokom priprema i imao prosjek od 23,3 poena i 6,5 skokova po meču, ali "natečeno koljeno" je značilo i hitnu operaciju dan pred početak sezone. Neviđeno je eksplozivan košarkaš, međutim vidjećemo da li njegovo tijelo to može da isprati.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC