Pogledajte!

Amerikanac provocirao navijače Partizana: Slao im poljupce i mahao dok je izlazio sa terena! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Jogi Ferel je nepotrebno provocirao navijače Partizana u Beogradu.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Jogi Ferel je isključen na oko 50 sekundi do kraja derbija između Partizana i Cedevite Olimpije, ali je sa osmijehom na licu napustio Arenu pošto je i u tom trenutku bilo izvjesno da je njegov tim pred pobjedom.

Sudije su pokazale Amerikancu da mora da ode u svlačionicu, a Jogi Ferel je sve činio previše sporo i iritirao navijače Partizana. Zbog toga su ga izviždali dok je izlazio iz igre, ali se nije samo na tome završilo pošto je i igrač Cedevite Olimpije odlučio da isprovocira vatrene pristalice crno-bijelih.

Prvo je vikao nešto u njihovom pravcu, kao da se svađa, a potom je nastavio da im maše sa osmijehom na licu, pa čak i da im šalje poljupce dok su ga redari sprovodili u tunel koji vodi do svlačionice.

Pogledajte!

Cedevita Olimpija je na kraju iskoristila slabu igru Partizana u odbrani, uz to su bili oslabljeni i neigranjem Kevina Pantera, pa se iz Beograda u Sloveniju vraćaju sa velikom pobjedom (96:89).

Ovo je ujedno bio prvi meč Jogija Ferela u dresu Cedevite u Beogradu, a radi se o iskusnom NBA košarkašu. Imao je dobro veče i ubacio je 15 poena, a navijači Partizana će mu sigurno zapamtiti nepotrebnu provokaciju na kraju meča kojoj nije bilo vrijeme ni mjesto.

Pogledajte kako je to izgledalo!