PORUKA

Obradović poslije pobjede žali zbog jedne stvari: Da je normalno vrijeme, uradio bih to, ali znam šta je najvažnije!

Autor Haris Krhalić

Željko Obradović je imao šta da kaže posijle pobjede Partizana protiv Hamburga.

Izvor: MNPRESS

Partizan je ostvario laku i ubjedljivu pobjedu. Petu uzastopnu u 2022. godini i osmu u Evrokupu.

U "Pioniru" su savladali Hamburg (102:77), a pitanje pobjednika se nije postavljalo ni u jednom trenutku. Crno-bijeli su dominirali na parketu.

Posle trijumfa je Željko Obradović bio prezadovoljan onim što su njegovi puleni prikazali pred oko 5.000 ljudi na tribinama. Uz to je otkrio i šta bi uradio, da su drugačija vremena.

"Odigrali smo dobar meč, kontrolisali smo ritam. Čestitam igračima na dobroj igri. Želim da čestitam i Hamburgu koji se borio i u momentima kada su imali 30 poena zaostatka", počeo je Obradović.

Pohvalio je publiku koja je došla da bude uz klub.

"Hvala navijačima na podršci, posebno u ovakvom periodu sa ovolikim brojem zaraženih koronom. Da je normalno vrijeme, pozvao bih da dođu u četvrtak protiv Mege, svako ko je zdrav je dobrodošao i znam da je zdravlje na prvom mjestu. Fenomenalno navijanje. U ovakvoj atmosferi uvijek postoje dodatni motivi."

Jedini segment kojim bi trofejni stručnjak mogao da bude nezadovoljan su izgubljene lopte (čak 20). Svi ostali statistički parametri su bili dobri.

"Utakmica taje 40 minuta, treba da se igra ozbiljno. Uvijek mora da postoji želja da se igra od prvog do posljednjeg sekunda. Mogu da budem zadovoljan, posebno zbog minutaže, niko nije bio više od 23 minuta. Imamo novi meč za manje od 48 sati. Neke stvari koje pričamo između nas će biti između nas. Uvijek ima i dobrih i loših stvari, pričaćemo o svemu."

Slijedi meč sa Megom u četvrtak, pa onda sa Cibonom u subotu. Promjena u sastavu neće biti, kapiten Rade Zagorac neće igrati, dok će Nemanja Dangubić vjerovatno biti u sastavu.

"Zagorac tek treba da ide na kontrolu, neće biti u timu. Vidjećemo sa Miletićem šta će biti. Dangubić nije igrao, jer je odradio jedan i po trening. Treba da uđe malo u ritam. Odradićemo skauting, odigraćemo ozbiljan meč. Mega zaslužuje respekt, žele da se takmiče, da pobijeđuju, zato naš pristup mora da bude isti", zaključio je Obradović.