NOVI PORAZ

Lebronu će se smučiti ovakvi Lejkersi: Ubacio 30 i izgubio od Nurkića, pa sjeo da odmori - "Umoran sam kao pas!"

Autor Bojan Jakovljević

Novi poraz Lejkersa i to od oslabljenog Portlanda.

Izvor: Streamable.com/Printscreen

Toliko stvari je Los Anđeles Lejkersima išlo na ruku, ali nije vrijedilo. Ni 30 poena Lebrona Džejmsa, ni 11 igrača Portlanda van stroja. Lejkersi su svejedno izgubili.

PORTLAND - LA LEJKERS 107:105

Neće Lebron Džejms lako podnijeti ni ovaj poraz, čak sedmi za Lejkerse u posljednjih 10 mečeva! Imali su raspoloženog lidera u njemu, ali protiv žestoko oslabljenih Trejlblejzersa to nije dovoljno.

Anferni Simons i Jusuf Nurkić vodili su Portland do trijumfa protiv Lejkersa, u čijim redovima je Lebron Džejms ubacio 30 poena, uz sedam skokova i sedam asistencija. Entoni Dejvis je dodao 17 poena, a trojka Džejmsa u posljednjoj sekundi meča samo je ublažila poraz.

Anferni Simons je meč okončao sa 29 poena, dok je Jusuf Nurkić sa 19 poena i 12 skokova takođe bio veoma zapažen u redovima pobedničkog tima.

Portland je tako nastavio pohod na plej-in, u kojem se na devetom mjestu već nalaze Lejkersi. Ipak, bio je ovo već 30. poraz za "jezeraše" u 56. meču sezone.

Lebron je nakon prošlog poraza Lejkersa imao vrlo nezadovoljne komentare na račun svojih saigrača, a sada je u jednom trenutku tokom teške borbe sjeo među publiku da malo odmori...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

"Umoran sam kao pas trenutno. Samo želim malo vina i da legnem u krevet", rekao je Lebron poslije utakmice.

NBA REZULTATI:

Klivlend - San Antonio 105:92
Šarlot - Čikago 109:121
Oklahoma - Toronto 98:117
Portland - LA Lejkers 107:105
Sakramento - Minesota 132:119
Juta - Golden Stejt 111:85