• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majstorska partija Pokuševskog: "Sipao" trojke i dijelio blokade - ovo je njegova utakmica sezone!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bio je najbolji igrač Oklahome protiv Toronta!

 aleksej pokuševski odlična partija 18 poena protiv toronta Izvor: Profimedia

Vratio se Aleksej Pokuševski iz Razvojne lige u redove Oklahome i riješio da pokaže svu raskoš svog talenta! Poslije 12 poena protiv Sakramenta, srpski košarkaš je u porazu Tandera od Toronta upisao briljantnu partiju!

OKLAHOMA - TORONTO 98:117
/22:34, 29:25, 21:28, 26:30/

Možda će vas zanimati

Nije mogla Oklahoma da se bori sa Torontom, bilo je to jasno od početka, naročito kada se znalo da su bez sedmorice igrača - uključujući i lidera Šaja Gildžijusa Aleksandera. Ali imali su Srbina da pokaže svoj potencijal.

Aleksej Pokuševski bio je najbolji pojedinac u redovima Oklahome, pošto je meč završio sa 18 poena, četiri skoka, četiri ukradene lopte, dvije blokade i jednom asistencijom.

Koliko je 31 minut na parketu bio odlično iskorišćen govore još dvije činjenice. Prva je da je Pokuševski šutirao 7/9 iz igre, od čega 4/5 za tri poena.Druga je da je ovo tek sedmi put u istoriji NBA lige da je igrač koji je meč počeo kao rezerva završio susret sa učinkom koji je imao srpski košarkaš. Ovo je ujedno i partija sezone za Pokuševskog.

Pokuševski je imao najviše poena u redovima Oklahome, baš kao i Teo Maledon, dok je Lugenc Dort ubacio 15. No, Toronto je sve vrijeme dominirao u ovom susretu, još od ubjedljivo dobijene prve četvrtine.

Posebno su se istakli Paskal Sijakam sa 27 poena i 16 skokova i Frend Vanvlit sa 21 poenomm i šest asistencija. Skoti Barns i Geri Trent junior dodali su 17, odnosno 16 poena.

Oklahomi je ovo treći uzastopni poraz pa na Zapadu sada zauzimaju pretposljednje mjesto sa skorom 17-37, dok je Toronto šesti tim Istoka sa skorom 30-23. Evo kako je protekle noći igrao Aleksej Pokuševski:

Aleksej Pokuševski protiv Toronta
Izvor: Youtube/Z. Highlights

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC