OPREZNO

Zvezda protiv debitanta čuva vrh tabele! Radonjić oprezan: Pokazali su se u dobrom svjetlu, imaju sjajne rezultate!

Autor Bojan Jakovljević

Dejan Radonjić je oprezan pred meč sa Studentskim centrom u ABA ligi.

Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts

Poslije serije evroligaških pobeda Crvena zvezda igra novi meč u regionalnom takmičenju. U 22. kolu ABA lige dočekuju Derbi u "Pioniru" (ponedjeljak 18 časova).

Crveno-bijeli žele da nastave sa dobrim rezultatima i da u stignu do novog trijumfa u borbi za prvo mjesto u šampionatu.

Tim Dejana Radonjića je u Podgorici ubjedljivo slavio (99:67), žele da ponove sličnu partiju. Dejan Radonjić je oprezan.

"Ekipa Studentskog Centra je debitant u regionalnoj ligi, ali pokazali su se u jako dobrom svjetlu, igraju dobro i imaju sjajan rezultat za sada. U pitanju je ekipa koja ima potencijala i želimo dobrom igrom da osvojimo nove bodove", rekao je Radonjić i dodao da će konačne odluke o sastavu tima donijeti na dan meča.

Pohvale na račun protivnika iznio je i Ognjen Kuzmić.

"Očekuje nas protivnik koji je pokazao dosta u prethodnom dijelu sezone. Tim koji je sastavljen od iskusnih, ali i nekolicine mladih i vrlo talentovanih igrača. Imali smo nakon prethodnog perioda koji je bio izuzetno naporan, par dana da se osvježimo i pripremimo za ovu utakmicu u kojoj želimo da odigramo dobro i osvojimo bodove kojim bi ostali u samom vrhu tabele", zaključio je Kuzmić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!