BRAVO!

Hit! Micić izvadio novčanik kad je čuo ovu pjesmu: Vasa zbog nje častio trubače u Areni - zapjevao iz sveg glasa (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Vasilije Micić je na sjajan način proslavio osvajanje titule u Evroligi.

Izvor: MONDO

Vasilije Micić je doneo Efesu novu titulu evropskog šampiona. Na njegovim krilima je turski tim u finalu savladao Real (58:57) i u beogradskoj "Areni" došao do pehara.

Micić ih je prvo nestvarnom trojkom uveo u finale, pa je onda u meču za titulu postigao 23 poena i dobio MVP nagradu za najkorisnijeg igrača fajnal-fora. Poslije toga je napravio pravi šou, prvo je na terenu pjevao, pa je onda čašćavao i trubače!

Na jednom snimku slavlja iz "Arene" se vidi kako Vasa uživa u muzici, pa je izvadio novčanik i sa njima slavio ogroman uspjeh. Zatim je i zapjevao kada ga je pogodila pjesma "Đurđevdan".

Srpski reprezentativac je uživao u proslavi velikog uspjeha sa trubačima i navijačima, što se i vidi po njegovim reakcijama.

"Ne znam gdje ću prije da slavim, sa društvom, da idem kući ili sa saigračima i trenerima. Presrećan sam", rekao je Micić sa osmijehom na konferenciji za medije.