PORUKA

"Znali smo šta moramo da uradimo za POBJEDU!" Željko slavio u Istanbulu, pa upozorio: "NIKO u Evroligi to neće htjeti!"

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović se oglasio poslije trijumfa protiv Efesa u Istanbulu.

Izvor: MN PRESS

Partizan je upisao veliku pobjedu, usred Istanbula srušio je Efes (97:82) i približio se plasmanu među osam najboljih u Evroligi. Poslije užasnog početka i velikog minusa od 17 poena srpski tim je zaigrao mnogo bolje, preokrenuo je stvari na terenu i na kraju ubjedljivo slavio i popravio skor na 16-13.

Po završetku utakmice Željko Obradović je na konferenciji za medije prvo kritikovao svoje izabranike zbog prve dionice, pa ih onda pohvalio zbog reakcije i svega što su pokazali.

"Došli smo da igramo protiv prvaka Evrope, došli smo sa velikim poštovanjem i znali smo da moramo da odigramo skoro perfektan meč. Počeli smo meč veoma lijeno, dali su nam mnogo lakih poena, poveli su sa 23:6. Poslije toga smo se probudili i počeli da igramo. Odigrali smo veoma dobar meč, ponosan sam na svoje igrače", rekao je Obradović.

Efes je ovim porazom na 14-15 i njima "gori pod nogama" kada je prolaz dalje u pitanju. Zna srpski stručnjak koliko je kvalitetan večerašnji rival.

"Savladali smo evropskog prvaka koji će da se bori za mjesto u top 8 i ako u tome uspiju siguran sam da niko neće željeti da igra sa njima u plej-ofu Evrolige. Čestitam protivniku, kolegi Atamanu i cijelom klubu. I čestitam mom timu na velikoj pobjedi", zaključio je Obradović.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!