PORUKA

Partizan u Železniku bez Lesora i navijača! Obradović oprezan: "Izuzetno važan meč i prilika za ostale igrače"

Autor Dragan Šutvić

Partizan gostuje u Železniku, a pred meč sa FMP-om oglasili su se Željko Obradović i Aleksa Avramović.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan je završio duplu evroligašku nedelju, pobijedio je Real Madrid, igrači su proslavili uspjeh i poslije toga usledio je povratak obavezama i treninzima. Željko Obradović sprema tim za meč ABA lige protiv FMP-a u Železniku (ponedjeljak 20 časova).

Neće biti gostujućih navijača, dok crno-bijeli ne mogu da računaju na suspendovanog Matijasa Lesora.

"Izuzetno važna utakmica za nas poslije serije mečeva u Evroligi. Imamo trening u nedjelju, prije podne u ponedjeljak biće još jedan, da se pripremimo za taj duel i da nastavimo da igramo na nivou koji smo pokazali u posljednje vrijeme. Nema Lesora, ali to je prilika za ostale igrače", poručio je Obradović.

Pohvale na račun FMP-a iznio je Aleksa Avramović.

"Svakako jedna od najbitnijih utakmica u sezoni, pogotovo što ćemo igrati bez Matijasa za kog znamo šta donosi ovom timu. Imamo jedan sjajan period iza sebe gdje smo dobili dvije od tri utakmice u Evroligi i Cedevita Olimpiju. FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera Stefanovića, pokriveni su na svim pozicijama. Frejzer je otišao u Zenit, nadomjestili su ga Murom. Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći na teren i pokušati da pobijedimo", zaključio je Avramović.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!