Jasnije!

Jusuf Nurkić pobjesnio nakon očeve izjave: "On je izrod i ljudski ološ, zlostavljao je majku i mene!"

Autor Bojan Jakovljević

Najbolji košarkaš iz Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić objasnio kako se dogodilo da na vjenčanje ne pozove oca.

Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša u regionu, reprezentativac BiH Jusuf Nurkić vjenčao se sa dugogodišnjim partnerkom Eminom na prelijepoj ceremoniji u Dubrovniku, a njegova svadba izaziva veliku pažnju i nekoliko dana kasnije. Nakon što se Hariz Nurkić oglasio kako nije pozvan na svadbu svog sina, košarkaš Portlanda se oglasio na društvenim mrežama i otkrio drugu stranu priče.

Po riječima Jusufa Nurkića, njegov otac je nasilnik koji je godinama zlostavljao i njega i majku, koja zbog toga ima zdravstvene probleme! Zato je, po "Jukinim" riječima, biološki otac odstranjen iz njegovog i života ostalih članova njegove porodice!

Pogledajte kako je izgledala ceremonija u Dubrovniku:

"Majka, buraz, deda. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme. Moja porodica jesu ovi ovdje na videu", napisao je Jusuf Nurkić na svom Fejsbuk profilu. Pogledajte njegovu objavu:

Tagovi