HM!

Ni sekund nije razmislio! Luka Dončić ne krije da ne voli novinare, evo šta im je poručio! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Luka Dončić ne krije da ne voli novinare i ističe da mu nisu nedostajali.

Izvor: Twitter/Dallas Mavericks/printscreen

Nova sezona NBA lige počinje za 25 dana i to znači da su se i najveće zvijezde počele ozbiljnije da treniraju, pa je tako i slovenački košarkaš Luka Dončić morao da "izađe pred medije", prvi put nakon očajnog završetka prethodne takmičarske godine u Dalasu. Iako je Dončić bilježio najbolje brojke u karijeri, Dalas je igrao užasno i na kraju je ostao i bez mjesta u plej-ofu, pa se tako dugo pričalo i da će doći do rastanka dvije strane.

To se nije dogodilo i Dončić je zato morao da razgovara sa novinarima koji su ga najviše kritikovali tokom prethodne sezone, a zanimljivo je da čak više i ne krije da postoji animozitet. Tako je iskreno odgovorio i na pitanje jednog od reportera: "Da li smo ti nedostajali?"

"Ne...", kazao je Dončić uz namršten izraz lica, dok mu ni novinar nije ostao dužan: "Takođe!"Ipak, nakon ovih riječi salom se prolomio i smijeh, što će reći da su ostali novinari to prihvatili kao šalu...

Tokom ljeta Dalas je dogovorio ostanak Kajrija Irvinga, Dvajta Pauela i Markifa Morisa, dok su potpisali i Dantea Egzuma i Seta Karija. Iz kluba su otišli Kristijan Vud, Džaval Mekgi, Džastin Holidej, Frenk Ntilikina... Vidjećemo da li je to dovoljno da Dalas ove sezone makar "dohvati" plej-of.