Košarka

Pričao sam sa Lebronom, spremni smo! Dejvis prijetio Jokiću i Denveru, pa se obrukao - sad mu se svi smiju

Autor Bojan Jakovljević

Entoni Dejvis dao je izjavu pred početak sezone zbog koje mu se sada mnogi smiju.

Izvor: Profimedia

Nova sezona, stari Nikola Jokić. Ne može mu niko ništa u NBA ligi. Kada mu se igra košarka, ostali mogu samo da ga gledaju. Naučili su to i Lejkersi ponovo. U pobjedi protiv tima iz Los Anđelesa (119:107) meč je završio sa tripl-dabl učinkom (29, 13sk, 11as).

Poslije meča je Lebron Džejms pobjegao i izbjegao rukovanje, a na udaru se našao i njegov saigrač Entoni Dejvis. Centar "jezeraša" dao je svih 17 poena u prvom poluvremenu, a onda je u drugom nestao. Uputio je šest šuteva ka košu, sve je promašio. Dovoljno da se navijači Denvera sjete njegove izjave od prije nekoliko nedjelja i da krenu da ga prozivaju i da se šale na njegov račun.

"Završnica prošle sezone za nas je bila veoma motivišuća. Mnogo toga su izgovarali poslije osvojene titule. Lebron i ja smo imali neke razgovore i ne možemo da dočekamo meč. Kad god izgubite tako, onda vam to daje dodatni motiv da se borite za titulu. Imali smo mnogo tih malih razgovora tokom ljeta i spremni smo", rekao je Dejvis.

Kakvi god da su ti silni razgovori bili, rezultat nisu dali. Denver se ponovo poigravao sa Lejkersima, baš kao i prošle sezone kada ih je "razbio" u finalu Zapadne konferencije.