• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampionski prsten Nikole Jokića - dijamanti, safiri i 89 rubina! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte kako izgleda šampionski prsten Nikole Jokića i njegovih Nagetsa.

 Kako izgleda sampionski prsten Nikole Jokica Izvor: YouTube/NBA/Screenshot/Twitter/Nuggets

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je maestralno za Denver na startu nove sezone u NBA ligi i vodio je svoj tim do pobjede nad Lejkersima (119:107) uz novi tripl-dabl, a uoči susreta konačno je dobio i šampionski prsten. Zaradio ga je još prije četiri mjeseca kada je Nagetse odveo do prve titule u istoriji franšize pobijedivši Majami u finalu (4:1), a kao što NBA protokol nalaže - zvanična ceremonija dodjele prstena je na startu nove sezone.

Jokića su dočekali gromoglasni aplauzi navijača, uz skandiranje MVP, a prsten mu je uručio NBA komesar Adam Silver. Bilo je veoma emotivno, trener Majkl Maloun je najavio još titula, a vi pogledajte kako izgleda spektakularan prsten, unikatan, za svakog od igrača i trenera Denvera iz prošle sezone:

Dizajniran je u saradnji sa Džejsonom sa Beverli Hilsa, a kao i svaki šampionski prsten - i ovaj ima posebnu priču. Govori o fantastičnoj sezoni Denvera koja je krunisana prvom ikada titulom u istoriji franšize, ukrašen je velikim brojem 16-karatnih dijamanata, rubina i plavog safira, što je u bojama Denvera. Upravo tih 16 karata predstavlja 16 pobjeda Denvera u plej-ofu za osvajanje titule, dok ima i neke posebne detalje poput 89 rubina - jer na toliko poena su "držali" Majami u petom meču finala.


Sa jedne strane imaju natpis "Svjetski šampioni" i retro logo Denvera uz učinak u regularnom dijelu sezone, tu je i natpis 5280 koji govori o nadmorskoj visini grada, ali i dio koji se posebno "izvlači". Jokiću ostaje samo dilema gdje će čuvati ovaj prsten, pošto mu je jedan novinar "ubacio" zanimljivu ideju u glavu.

Nikola Jokić tripl-dabl
Izvor: Youtube/NBA

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC