Preslatko!

Cijeli svijet priča o ćerki Nikole Jokića! Vidjela sebe na ekranu, a reakcija je postala hit!

Autor Bojan Jakovljević

Ognjena Jokić privukla mnogo pažnje dok je tata Nikola igrao protiv Milvokija.

Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić odigrao je još jednu nevjerovatnu utakmicu - protiv Milvokija je upisao novi tripl-dabl učinak, ali čini se da nije bio prva zvijezda meča. Šou je ukrala njegova ćerka Ognjena, koja redovno prati tatine utakmice u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Ovog puta bila je na tribinama kada su je primijetile kamere u hali!

Kamerman je snimio Ognjenu, a kada se ona pojavila na velikom ekranu u hali nastalo je oduševljenje. Navijači Denvera prepoznali su djevojčicu, a i Ognjena je znala da je to ona, pa se iskreno oduševila što sebe vidi na video bimu. Njen široki osmijeh postao je hit među navijačima tima iz Kolorada. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ovo nije prvi put da je Ognjena Jokić u centru pažnje košarkaške publike! Bila je hit kada se na kraju prethodne sezone igrala sa trofejima koje je tata osvojio sa Denverom, bila je dio slavlja Nagetsa na samom terenu, ali i u gradu kada su otvorenim autobusom krstarili kroz masu navijača. I na početku ove sezone Ognjena je privukla pažnju, trčanjem u tatin zagrljaj i poljupcem za najboljeg košarkaša na svijetu.