ŠTA!?

Šokantna vijest za Crvenu zvezdu stigla iz Italije: "Pregovaramo sa Milošem Teodosićem"

Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda dobila vijest koju svakako nije željela, ali pitanje je koliko iz Italije žele da obraduju navijače nerealnim obećanjima.

Izvor: MN PRESS

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Miloš Teodosić stigao je prošlog ljeta u svoj omiljeni klub, mnogi vjeruju da bi u njemu završio karijeru, međutim iz Italije stižu najave da ga ponovo žele. Ambiciozni predsjednik italijanskog Trapanija (nastupaju u Seriji A2) najavio je da želi da sa ovim timom ode u najjači rang, a da potom dovede Miloša Teodosića kao prvu zvijezdu kluba sa Sicilije.

Valerio Antonini je u intervjuu za "Korijere delo Sport" poručio da se ne zadovoljava malim stvarima i obećao navijačima dolazak jednog od najboljih plejmejkera Evrope u 21. vijeku: "Želim da našim navijačima i gradu podarim plasman u Seriju A i već mislimo o narednoj sezoni jer nećemo da budemo nepripremljeni. Imamo već dogovor sa dvojicom veoma jakih igrača, a tu su i pregovori sa jednim srpskim košarkašem koji igra u Srbiji i koji je već bio u Italiji", kazao je Antonini koji je na opasku novinara da to zvuči da se radi o Teodosiću, kazao da imaju "dobar njuh".

Inače, druga italijanska liga je podijeljena na "dvije konferencije" i u jednoj od njih Trapani je lider sa skorom od 21-1, pa je vrlo vjerovatno da će se već naredne sezone naći u Seriji A, ali da li je baš to dovoljno da namame Teodosića ili je u pitanju vješt marketinški trik Antonija - ostaje da se vidi.

Ono što je za sada je da Teodosić igra sjajno za Zvezdu ove sezone i odmah je pokazao da je pravi lider, međutim ugovor sa crveno-bijelima mu ističe na kraju sezone. Vidjećemo da li će ove vijesti iz Italije "pogurati" klub sa Malog Kalemegdana da već sada uđe u pregovore oko obnove saradnje, pošto svakako ne bi željeli da izgube košarkaša od koga apsolutno sve zavisi u igri tima Janisa Sferopulosa.

Podsjetimo, Teodosić će u martu proslaviti 37. rođendan, a u karijeri je igrao za FMP, Borac Čačak, Olimpijakos, CSKA iz Moskve, L.A. Kliperse i Virtus, u kome je bio od 2019. do 2023. prije dolaska u Zvezdu.

BONUS VIDEO: