• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantna vijest za Crvenu zvezdu stigla iz Italije: "Pregovaramo sa Milošem Teodosićem"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda dobila vijest koju svakako nije željela, ali pitanje je koliko iz Italije žele da obraduju navijače nerealnim obećanjima.

 Milosa Teodosica hoce klub iz Italije Trapani Sark Izvor: MN PRESS

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Miloš Teodosić stigao je prošlog ljeta u svoj omiljeni klub, mnogi vjeruju da bi u njemu završio karijeru, međutim iz Italije stižu najave da ga ponovo žele. Ambiciozni predsjednik italijanskog Trapanija (nastupaju u Seriji A2) najavio je da želi da sa ovim timom ode u najjači rang, a da potom dovede Miloša Teodosića kao prvu zvijezdu kluba sa Sicilije.

Valerio Antonini je u intervjuu za "Korijere delo Sport" poručio da se ne zadovoljava malim stvarima i obećao navijačima dolazak jednog od najboljih plejmejkera Evrope u 21. vijeku: "Želim da našim navijačima i gradu podarim plasman u Seriju A i već mislimo o narednoj sezoni jer nećemo da budemo nepripremljeni. Imamo već dogovor sa dvojicom veoma jakih igrača, a tu su i pregovori sa jednim srpskim košarkašem koji igra u Srbiji i koji je već bio u Italiji", kazao je Antonini koji je na opasku novinara da to zvuči da se radi o Teodosiću, kazao da imaju "dobar njuh".

Inače, druga italijanska liga je podijeljena na "dvije konferencije" i u jednoj od njih Trapani je lider sa skorom od 21-1, pa je vrlo vjerovatno da će se već naredne sezone naći u Seriji A, ali da li je baš to dovoljno da namame Teodosića ili je u pitanju vješt marketinški trik Antonija - ostaje da se vidi.

Ono što je za sada je da Teodosić igra sjajno za Zvezdu ove sezone i odmah je pokazao da je pravi lider, međutim ugovor sa crveno-bijelima mu ističe na kraju sezone. Vidjećemo da li će ove vijesti iz Italije "pogurati" klub sa Malog Kalemegdana da već sada uđe u pregovore oko obnove saradnje, pošto svakako ne bi željeli da izgube košarkaša od koga apsolutno sve zavisi u igri tima Janisa Sferopulosa.

Podsjetimo, Teodosić će u martu proslaviti 37. rođendan, a u karijeri je igrao za FMP, Borac Čačak, Olimpijakos, CSKA iz Moskve, L.A. Kliperse i Virtus, u kome je bio od 2019. do 2023. prije dolaska u Zvezdu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:13
Miloš Teodosić slavi sa ćerkama
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC