Košarka

Jokićev saigrač oglasio se poslije tragedije: Ćutao nedjelju dana pa sve rekao novom tetovažom! (FOTO)

Autor Bojan Jakovljević

"Živiš kroz mene", napisao je Eron Gordon, uz slike svoje nove tetovaže posvećene starijem bratu Druu.

Izvor: INSTAGRAM/aarongordon/MN Press

Nedjelju dana nakon smrti svog starijeg brata oglasio se Eron Gordon. Krilni centar Denvera je prvo na instagramu odao počast svom bratu uz zajedničku sliku, a onda je pokazao i tetovažu na kojoj pišu inicijali. 

Stariji brat Erona Gordona Dru igrao je za Partizan u sezoni 2012/13 i to mu je bila prva seniorska sezona u profesionalnoj košarci. Dru Gordon je kasnije nastupao za Dinamo Sasari, Banvit, Šalon, Lijetuvos Ritas, Zenit, Avtodor, Lokomotivu Kubanj, Budiveljnik, ali za kratko i za Filadelfija Seventisikserse. 

On je preminuo u saobraćajnoj nesreći u 33. godini, a otkriveno je da je vozio trotočkaš i da se pri nerazjašnjenim okolnostima sudario sa putničkim vozilom. Dvoje ljudi iz tog automobila je povrijeđeno, ali su van životne opasnosti. Pogledajte novu tetovažu Erona Gordona:

Eron Gordon je napravio bolju karijeru od brata i godinama je bitna karika u NBA ligi. Biran je kao četvrti pik na draftu 2014. godine, a poslije Orlando Medžika stigao je u Denver gdje je bio ključni igrač uz Nikolu Jokića u osvajanju šampionske titule 2023. godine. 

(MONDO, N. L.)