• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naneli u šoku zbog smrti Drua Gordona

Autor Dragan Šutvić

Dru Gordon je preminuo, a oglasili su se njegovi bivši klubovi, saigrači, prijatelji....

 Džejms Naneli o smrti Drua Gordona Izvor: MN PRESS

Tragične vijesti o smrti Drua Gordona pogodile su kako Srbiju, tako i Sjedinjene Američke Države. Nekadašnji krilni centar Partizana bio je obožavan NCAA igrač, a takođe je bio jako cijenjen i voljen u Denveru. Redovan je bio na mečevima svog brata Erona i upravo su Denver Nagetsi potvrdili tragične vijesti o njegovoj smrti. Emotivno su se oprostili od njega u Koloradu.

"Organizacija Denver Nagetsa je šokirana vijestima o tragičnoj smrti Drua Gordona. Dru je bio previše mlad da napusti ovaj svijet, ali njegova zaostavština će živjeti zauvijek kroz troje predivne djece i njegove voljene. Naša srca su sa Eronom i porodocim Goordom u ovom izuzetno teškom trenutku", navodi se u saopštenju Denver Nagetsa. 

Javio se i koledž Nju Meksiko za koji je Dru Gordon nastupao dvije godine nakon što se prebacio sa UCLA. "Slama nam srce vijest o smrti Drua Gordona, krilnog igrača koji nam je pomogao da 2012. godine osvojimo titulu", navodi Nju Meksiko.

A kratko se oglasio i sadašnji košarkaš Partizana Džejms Naneli koji nije mogao da vjeruje da je njegov prijatelj preminuo. "Počivaj u miru Dru. Ne mogu uopšte da vjerujem da sam ovo morao da napišem", naveo je Naneli.

Dru Gordon je u Partizan došao 2012. godine u avgustu nakon što je završio koledž karijeru. Bio je u crno-bijelom do marta, pružao odlične partije u Evroligi i ABA da bi zatim prešao u Dinamo Sasari. Vrhunac karijere mu je bio 2014. godine kada je zaigrao u NBA ligi u dresu Filadelfija Seventisiksersa. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC