Košarka

"Panter je pogodio šut meni u facu": Zvezdin Amerikanac zna šta je presudilo u Areni

Autor Bojan Jakovljević

Majk Daum iznio je svoje viđenje meča Zvezde i Barselone.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda je poslije četiri kola prva u Evroligi sa skorom 3-1. Imala je šansu da ostane jedina neporažena ekipa, ali je poslije produžetka izgubila od Barselone (98:94), igrač odluke bio je Kevin Panter koji je dao 26 poena, uključujući i neke ključne šuteve.

Poslije utakmice svoje viđenje dešavanja sa parketa dao je Majk Daum koji igra sve bolje u crveno-bijelom dresu. "Baselona je odličan tim, pokazala je to. Dali smo sve od sebe, svaka čast publici, bilo je baš glasno, sjajna atmosfera. Male stvari na kojima treba da radimo. Sezona je duga, težak proraz, ali ćemo izvući pouke i idemo dalje", rekao je Daum.

Upitan je i na koje je to detalje mislio. "Male stvari, preuzimanja u odbrani, presing na određenim igračima, da ih usmjeravamo u određenu stranu, da ne dozvolimo pojedincima da šutiraju. Panter je pogodio šut meni u facu, to su stvari koje moramo da ispravimo u budućnosti."

Izgledalo je da je Zvezdu stigao i umor u produžetku. "Teško je reći, na terenu sam, svi smo dali sve od sebe. Možda je bilo malo umora u odbrani, ali idemo dalje", zaključio je Daum.

BONUS VIDEO: