Košarka

Trinkijeri poslije trijumfa u Zadru: Malo me sramota, da budem iskren...

Autor mondo.rs

Razlog su izgubljene lopte njegovih igrača...

Izvor: MN PRESS

U izvještaju utakmice Zadar - Partizan (57:72), najavili smo da će trener Andrea Trinkijeri sigurno imati povoda za brigu zbog pojedinih stvari u igri svog tima, a tako je i bilo...

Trener crno-bijelih na konferenciji za medije kratko je ocijenio da smatra da je njegova ekipa zaslužila četvrtu pobjedu u ABA ligi, što zaista nijednog trenutka nije dolazilo u pitanje, ali je očekivano najviše zamjerki imao na broj izgubljenih lopti.

 "Ja mislim da smo zaslužili pobedu, nije to bilo ništa fantastično, ali dosta smo dobro otvorili i imali smo dovoljno dobrih momenata i na kraju zaslužili trijumf", kazao je Trinkijeri i dodao:

"Problem su 21 izgubljena lopta (statistika kaže 20, prim. aut.), to me malo sramota da vam iskreno kažem, ali nama je najvažnije bilo da dobijemo poslije loše utakmice u Evrokupu. Došli smo ovdje, probali smo da zavrtimo malo brže nego inače, da budemo svježi, možda izgleda da smo puno šutirali trojke, ali oni su parkirali autobus u reket i nije bilo prostora".

Poslije kratke pauze dodao je i sljedeće uz uzdah.

"Mogli smo bolje šutirati, ali nije to na kraju tako loše", zaključio je Italijan.

Bila je vrlo zanimljiva i njegova reakcija tokom jednog tajm-auta u prvom poluvremenu,kada je "sočno" opsovao, ali to je sve bilo u cilju "drmanja" ekipe. Partizanu slijedi meč sa Tofašom u Evrokupu, pa potom "vječiti" derbi sa Crvenom zvezdom pred svojim navijačima.



Pročitajte i ovo