Košarka

Redovno saopštenje FMP-a pred Partizan: Bez gostujućih navijača u Železniku

Autor mondo.rs

Karata nema u slobodnoj prodaji, samo oni sa sezonskim će moći da uđu

Izvor: ABA liga j.t.d/FMP

Stanje "redovno" kada su u pitanju utakmice ABA lige između FMP-a i Partizana u Železniku posljednjih godina - nema karata za gostujuće navijače.

Organizator utakmice se pozvao na propozicije lige, koja zabranjuju "organizovani dolazak gostujućih navijača".

U saopštenju FMP-a navodi se da će ulaz na utakmicu biti omogućen "samo vlasnicima sezonskih ulaznica", "kao i licima koja se budu našla na spisku organizatora utakmice".

"Klub takođe podsjeća da, u skladu sa propozicijama ABA lige jtd, nema 'organizovanog dolaska gostujućih navijača', a poštujući reciprocitet nakon utakmice u kojoj je KK Partzan NIS bio domaćin...osim takmičarskoj ekipi, ulazak u dvoranu biće omogućen tačno određenom broju službenih lica gostujućeg kluba, kao što je to bio slučaj pred utakmicu 5. kola ABA lige jtd, koja je odigrana u dvorani 'Aleksandar Nikolić', u kojoj je KK Partizan NIS bio organizator i domaćin. Ovom odlukom, poštujući sve propozicije lige u kojoj učestvujemo, želimo da omogućimo sportski ambijent za odigravanje utakmice", navodi se u saopštenju.

Ova utakmica je jako važna za obje ekipe. Partizan je u seriji od sedam pobjeda u ABA ligi i treba mu trijumf da bi ostao sam na prvom mjestu, dok je FMP izgubio u prošlom kolu i sada mora da slavi ako želi da ostane u trci za plej-of.

Utakmica se igra u 19.00 u "FMP Areni" u Železniku.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.