Košarka

Welcome i bienvenido: Ovako su "večiti" predstavili JAKA pojačanja!

Autor mondo.rs

Amerikanac i Kolumbijac upoznaće se sa novim saigračima po povratku ekipa iu "Čaira", gde će glavni favoriti za "Žućkovu levicu" prvo danas morati da opravdaju te uloge protiv starih rivala iz ABA lige.

Izvor: Instagram/Screenshot

Dok u Nišu čekaju polufinalne duele Kupa Radivoja Koraća, potencijalni finalisti su se na društvenim mrežama pohvalili poslednjim pojačanjima iz inostranstva.

Jedni za drugima, crveno i crno-beli prestavili su navijačima Kalina Lukasa i Brajana Angolu i tako zvanično potvrdili transfere o kojima je naš portal pisao.

"Američki plejmejker Kalin Lukas novo je pojačanje KK Crvena zvezda mts!‬ ‪Iskusni Amerikanac koji ima 30 godina, visok je 185 centimetara i osnovna pozicija u timu mu je organizator.‬ ‪KK Crvena zvezda želi dobrodošlicu Lukasu u naš klub i želi mu puno uspeha u najvažnijim utakmicama koje crveno-belima predstoje", napisano je na Instagram profilu šampiona Srbije uz poruku:

"Welcome, @kjay24k" i prepoznatljive tagove #TogetherWeStandTogetherWeCan, #kkcz, #WeAreTheTeam.


Na crno-belim Instagram stranicama napisano je:

"Brajan Angola (@angola_11) je novi košarkaš Partizana NIS. Doskorašnji igrač belgijskog Ostendea i MVP prošlogodišnjeg finala tamošnjeg šampionata, visok je 198 centimetara i igra na poziciji beka. Angola je rođen 6. aprila 1994. u mestu Viljanueva u Kolumbiji, a tokom svoje profesionalne karijere je igrao za razvojni tim Orlando Medžika, kao i za Ostende, sa kojim je osvojio titulu prvaka Belgije", navedeno je i dodato:

"Na koledžu, Brajan Angola je igrao za Nort Ajdaho i Florida Stejt. Novi igrač Partizana NIS, imaće pravo nastupa u ABA j.t.d. ligi", uz tagove #KKPartizan i #ABALiga.


Amerikanac i Kolumbijac upoznaće se sa novim saigračima po povratku ekipa iu "Čaira", gde će glavni favoriti za "Žućkovu levicu" prvo danas morati da opravdaju te uloge protiv starih rivala iz ABA lige, pa tek onda odmeriti snage u reprizi prošlogodišnjeg finala - rešenog u poslednjim sekundama uz mnogo uke i buke.

Pratite završnicu Kupa uz naš portal, na kom vas u toku dana očekuju snimci, fotke, izjave, vesti i zapažanja naših reportera.

Oni će biti u dvorani i u 17, kada se sastaju Crvena zvezda i Mega, i u 21 čas, kada igraju Partizan i FMP Železnik.