uželeli se košarke

Mozli jedva čeka: Vratićemo se, nastavićemo gde smo stali prošle sezone i pobedićemo sve!

Autor Pavle Knežević

Košarkaš Partizana hoće da dovrši započeto

Izvor: MN PRESS

Partizan dovršava pripreme u Vrnjačkoj Banji, ekipa vredno radi i dobro se druži, ali i jedva čeka utakmice.

Jedan od onih koji je prošle sezone ostavio najbolji utisak, a bio je i najveće iznenađenje jeste Vil Mozli, koji je "kupio" navijače ne samo sjajnim igrama, već i odnosom prema sportu i timu.

Sada se uželeo košarke.

Možda će vas zanimati

"Svi moji saigrači, treneri i svi ostali smo srećni što smo ponovo na okupu, jer prošla sezona u suštini kao da se nije ni desila, ali vratićemo se i uradićemo sve da odemo do samog kraja, da probamo da dovršimo ono iz prošle sezone", rekao je Mozli za klupsku televiziju.

A kako će to izgledati na terenu?

"Očekujem da bude kao i prošle godine, da igramo jako, da radimo ono što znamo, da svako odradi svoje. Borićemo se zajedno i nadam se da ćemo imati isti učinak", kazao je Amerikanac.

Prošle sezone niko nije očekivao da odigraš tako dobro jer si došao iz druge italijanske lige, da li će ti ove biti teže?

"Ja to ne gledam tako, samo donosim svest ljudima šta mogu da uradim. Znam da ću moći da izađem na teren i igram jako kao što znam, čak i ako ljudi znaju šta da očekuju od mene", rekao je Mozli.

Tada ga je prekinuo Brajan Angola, koji je ušao u kadar i rekao na srpskom: "Kako si, brate?"

Pošto su se nasmejali, usledilo je pitanje o porodici. Mozlijev sin je postao maskota ekipe prošle sezone, hoće li biti i ove.

"Oni su kod kuće, moraćemo da sačekamo da vidimo kakva će biti situacija sa rasporedom, utakmicama i ostalim, i onda ćemo odlučiti kada će moći da se vrate. Meni je drago mi je što sam ovde. Žao mi je što neće biti navijača u početku, ali nadam se da ćemo moći da pobedimo sve i nastavimo ono što smo počeli prošle godine", rekao je Mozli.

Vil Mozli o novoj sezoni.
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Tagovi