• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kodi dobio rezultate, Partizan podseća na globalnu pandemiju: Ne širite dezinformacije!

Autor Pavle Knežević

Novi plejmejker Partizana testiran je na koronavirus zbog simptoma koje je imao

 Kodi Miler-Mekintajer test korona virus negativan Izvor: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Kodi Miler-Mekintajer napustio je pripreme Partizana zbog simptoma koji su ličili na covid-19 i otišao je u Beograd, gde je testiran iz predostrožnosti.

Rezultati su stigli, a novi plejmejker crno-belih je – negativan!

Možda će vas zanimati

On će ipak pauzirati nekoliko dana zbog stomačnih problema.

Kodi se pre dva dana u Vrnjačkoj Banji požalio na povišenu temperaturu i stomačne tegobe, nakon čega je medicinski tim crno-belih reagovao preventivno zbog globalne situacije sa pandemijom virusa covid 19 i odlučio da igrača izoluje od ostatka tima, a potom ga pošalje u Beograd na ispitivanje.

"Kodi je imao povišenu temperaturu i osetio je stomačne tegobe. Kao odgovorni ljudi, zbog epidemiološke situacije u kojoj se nalazimo, preventivno smo igrača izolovali i poslali na testiranje. Rezultati su stigli i nalaz je onakav kakav smo se i nadali – negativan", rekao je dr Momčilo Jakovljević, šef medicinskog tima Partizana.

On je kazao da bi se u redovnim okolnostima ove stvari posmatrale kao "tekući problem" i da im niko ne bi pridavao pažnju.

"Sa druge strane, u javnost su nekim alternativnim kanalima izašle informacije koje nisu tačne i koje niko nije proverio. Na taj način je unet nemir među goste hotela i same članove našeg tima. Smatram da je u okolnostima globalne pandemije izuzetno neodgovorno plasirati informacije ovog tipa bez prethodne provere", poručio je dr Jakovljević.

Kodi Miler-Mekintajer ostaće u Beogradu do povratka ostatka ekipe ovog vikenda, kada će im se ponovo priključiti.

"KK Partizan ovim putem moli predstavnike medija da sve informacije o zdravlju igrača crno-belih u situaciji globalne pandemije, provere tako što će pozvati službu za odnose s javnošću, koja će im u saradnji sa medicinskim timom dati odgovore na postavljena pitanja. Zdravstvena situacija u čitavom svetu je već dovoljno komplikovana i objavljivanje neproverenih i nepotpunih informacija može samo doprineti širenju panike. U slučaju da neko od igrača ili članova stručnog štaba KK Partizan bude zaražen virusom covid19, klub će to potvrditi, kao što je učinio i u slučaju kada je zaražen bio centar Nikola Janković", navodi se u saopštenju Partizana.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC