• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šćepa“ objavio kraj prelaznog roka, ali on tvrdi: Partizan hoće Amerikanca za novog pleja!

Autor Nebojša Marković

Interesantna vest se danas pojavila.

 KK-Partizan-Endrju-Herison-americki-plejmejker-transfer-Vlado-Scepanovic-formiran-tim Izvor: Guliver/Getty images/Abbie Parr, Abbie Parr/Getty Images North America

Partizan je u ponedeljak potvrdio dolazak Erika Mike kao najnovijeg pojačanja, a u sredu je trener Vlado Šćepanović istakao da je time za crno-bele završen prelazni rok i da ne treba očekivati nova pojačanja.

Ipak, ima i oni koji tvrde da to baš neće biti tako.

Možda će vas zanimati

Italijanski novinar Luka Dalesandro navodi da je Partizan u potrazi za novim igračem na poziciji plejmejkera i da je čak izbor već pao na jednog Amerikanca.

Radi se o Endrjuu Herisonu, 25-godišnjaku koji je 2015. godine bio 44. pik na NBA draftu. Njega su tada izabrali Finiks Sansi, a u NBA je nastupao za Memfis Grizlise, Klivlend Kavalirse i kratko vreme za Nju Orleans Pelikanse.

Nakon toga je prešao u Evropu, gde je nosio dres ruskog Himkija, da bi prošlog leta prešao u Golden Stejt. Voriorsi su ga ubrzo prebacili u njihovu filijalu u razvojnoj ligi, a sada se dovodi u vezu sa crno-belima.

Ipak, treba imati u vidu Šćepanovićeve reči da je "Partizan formirao tim za novu sezonu", pa ostaje da vidimo koliko zaista ima istine u pisanjima italijanskog novinara.

Osim Erika Mike, američkog centra koji je nastupao i za Sakramento Kingse, Partizan je ovog leta doveo Kodija Miler-Mekintajera, Treja Drešela i Nemanju Dangubića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC