PROMJENA PLANA

Promjena plana utakmica: Otkazan meč sa Rumunima, Borac traži novog protivnika

Autor Goran Arbutina

"Crveno-plavi" će u petak igrati protiv ukrajinskog velikana Šahtjora, najvjerovatnije uz direktan prenos na TV Arena sport

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Borac je u prvom kontrolnom meču u Antaliji poražen od uzbekistanskog Kizilkuma (0:1), a naredni test izabranici Marka Maksimovića trebalo je da imaju u srijedu.

Međutim, prijateljski duel sa Čikseredom je otkazan. Rumunski drugoligaš ranije napušta Antaliju tako da neće odmjeriti snage sa "crveno-plavima".

Stručni štab Borca odlučio je da umjesto toga nađe drugog protivnika, ali ne za 3. februar, nego 9. februar, tako da će Borac sljedeću provjeru imati protiv Šahtjora u petak, 5. februara.

Utakmica će biti odigrana u prijepodnevnim časovima, a tačan termin biće poznat uskoro, s obzirom da se pregovara o direktnom prenosu na TV Arena sport.

Nakon Šahtjora biće dogovoren novi protivnik za 9. februar, a meč protiv Krila Sovjetov igraće se prema planu u petak 12. februara.

To će biti i posljednja provjera Borca na pripremama u Antaliji, a nakon povratka u Banjaluku "crveno-plavi" imaće generalku sa Krupom 20. februara.