Ostali sportovi

Muke "zmajeva" pred meč sa Estoncima, reagovao i član UO Vojislav Rađa!

Autor Dragan Šutvić

Kroz velike probleme prolazila je bh. selekcija

Izvor: Promo/RS BiH

Rukometaši Bosne i Hercegovine večeras od 18.30 časova u Estoniji igraju utakmicu trećeg kola kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2022. godine, ali su se u najavi meča susreli sa velikim teškoćama.

Naime, kako je na svom Fejsbuk profilu objavio Vojislav Rađa, član Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH, bh. rukometaši u ovoj zemlji prolaze kroz tegobe.

"Zatvoreni po ćelijama 48 časova, bez prava na terasu da izađu, bez obroka dva dana. Možda su od deda sačuvali negdje i gasne komore pa i u to još da nas strpaju. Od 2.1. do 5.1. naši igrači su testirani 3 puta na COVID-19 i svi su negativni, to gospodi iz EHF i Estonije nije dovoljno. Momci izdržite i ovo poniženje, odigrajte utakmicu i pobijedite, za sebe i sve one koji vas podržavaju i vole. Teško neko razumije ovu generaciju sportista, koja postiže vrhunske rezultate na reprezentativnom i klupskom planu, u klubovima imaju podršku a od ove naše 'države' zbog kriminalaca i državnih činovnika, stranačkih poslušnika ni marke podrške. Znaju da kupe respiratore u zemljoradničkoj zadruzi ali ne i kako pomoći državnu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu. Igrajte kao i do sada, za one koji vas vole i sebe. Pokažite tim smradovima iz Estonije ko ste i šta ste. Svim igračima koji danas slave Badnji dan a sutra Božić čestitam Mir Božiji Hristos se rodi", napisao je Vojislav Rađa

Dvije selekcije će odmjeriti snage i desetog januara, a tada će "zmajevi" biti domaćini.

Tagovi