HIT!

Novače, dođeš mi večeru! Srbi slali poruke Rusima: Medvedev otkrio šta su mu pisali!

Autor Milutin Vujičić

Danil Medvedev je odigrao i za Srbiju, pomogao nam je da odemo u četvrtfinale Dejvis kupa.

Rusija je pobijedila Španiju i tako pomogla Srbiji da prođe u četvrtfinale Dejvis kupa, pa već znamo šta nas još sve čeka na putu ka trofeju koji smo posljednji put osvojili 2010. godine!

Moraćemo bolje nego protiv Njemačke, pošto nas je taj poraz natjerao da strepimo i čekamo druge da odigraju za nas, a Rusi ni ovoga puta nisu iznevjerili. Pobjedu protiv Španije donio je dubl Karacev-Rubljov, odnosno prije toga Danil Medvedev, inače veliki prijatelj Novaka Đokovića, trenutno možda i najveći rival.

 Medvedev je na konferenciji za medije poslije meča Španije i Rusije bio raspoložen, a na pitanje da li je zaslužio večeru od Novaka i ostalih srpskih tenisera, prvo se nasmijao...

"Videćemo. Sigurno neće biti večere dok traje završnica u Madridu, ali kada sve prođe što da ne", rekao je Medvedev.

Srpski teniseri su zajedno u Insbruk pratili meč Španije i Rusije i naravno navijali za Medvedeva, Karaceva i Rubljova, a zanimljivo je da su prije nego što su zapjevali "Srpski rode" slali i poruke drugom teniseru svijeta.

"Primili smo veliki broj poruka od ljudi iz Srbije. Neću da kažem ko je u pitanju. Pisalo je naravno 'Pobijedite' i 'Navijamo za vas'. Iskreno bilo je veoma zabavno. To je draž ovog formata Dejvis kupa. Mi nismo ni htjeli da izbacimo Španiju ili ostavimo Srbiju. Igrali smo za sebe. Na kraju je bio takav rasplet da Srbija ima više razloga za zadovoljstvo", poručio je nasmijani Medvedev poslije meča.

Podsjetimo, Srbija takmičenje u Dejvis kupu nastavlja u srijedu protiv Kazahstana.

Tagovi