Čekamo...

Srbijo, spremi se za borbu vijeka! Dugo se čekala ova tuča, a ako Rakić pobijedi slijedi meč za istoriju!

Autor Haris Krhalić

Srbija bi uskoro mogla da dobije svog prvog MMA prvaka!

Izvor: Profimedia

Na dva koraka smo od prvog srpskog MMA šampiona! Aleksandar Rakić je odavno među najboljima u svojoj kategoriji, a sada je otkriveno koji su mu dalji planovi. 

Najpoznatiji MMA novinar Ariel Helvani je otkrio da će se Rakić boriti protiv Jana Blahoviča, Poljaka koga izaziva već neko vrijeme. 

 Navodno im je ponuđeno da se bore 26. marta, a pobjednik bi bio prvi izazivač za titulu. Poljak je donedavno držao titulu u poluteškoj kategoriji, ali je izgubio pojas porazom od Glovera Tešeire.

Sada se Tešeira bori protiv Čeha Jirija Prohačke i pobjednik tog meča bi trebalo kao šampion u narednoj borbi da brani titulu protiv pobjednika duela Rakića i Blahoviča.

"On je dobar borac, jak je. Svi borci unutar Top 10 u UFC-u sjajni su borci i čast mi je boriti se protiv svih njih. Rakić je dobar izbor za iduću borbu", rekao je Blahovič o narednoj borbi.,

Čak je i Rakić na neki način potvrdio da je dogovorio ovaj duel, jer je na tviteru napisao "Srećan mi Božić" i nagovijestio da je potpisao ugovor za sljedeću tuču.