Stigao!

Svjetski šampion prvi put u Beogradui najavljuje kul projekat: Oteo titulu Hamiltonu, a sada posjetio Srbiju!

Autor Haris Krhalić

Jedan od rijetkih automobilista koji su u posljednjoj deceniji uspjeli da pariraju Luisu Hamiltonu.

Izvor: Profimedia/Twitter/NicoRosberg/printscreen

Nekada najbolji na svijetu u Formuli 1, a danas po prvi put u životu gost Beograda. Niko Rozberg (36), legendarni Nijemac koji je 2016. godine u svojoj oproštajnoj sezoni osvojio titulu ispred Luisa Hamiltona, sada je u Srbiji.

O turističkoj, a vjerovatno i radnoj posjeti glavnom gradu naše zemlje pohvalio se svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Još nije poznato šta to njemački automobilista koji se 11 sezona takmičio u Formuli 1 planira, ali je on zagolicao maštu ljudi koji ga prate na društvenim mrežama. Otkrio im je da je ispred njega veoma zanimljiv projekat, a ljubiteljima moto sporta u Srbiji ostaje da se nadaju da ta informacija ima veze i sa našom zemljom.

"Prvi put sam u Beogradu, Srbija. Sačekajte, kul projekat dolazi uskoro. Neki predlog? Ovdje je prilično hladno", napisao je Niko Rozberg na svom tviter nalogu, uz fotografiju sa ulice.

Navijači su se odazvali u velikom broju, pa je Niko dobio predloge šta da jede i pije dok je u Srbiji, kao i koje dijelove grada treba da posjeti.

Tagovi